Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

MM Visagie de bruidsstyling maakt het plaatje compleet

Over MM Visagie 

Een schitterende uitstraling en tegelijkertijd jezelf zijn! Een goed bruidskapsel en prachtige bruidsmake-up laten je stralen. Jouw trouwdag komt dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. Locatie, uitnodigingen, de bruidsjurk. Vergeet je jezelf niet? Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in je leven, dus wil je zelf ook stralen. MM Visagie helpt je daarbij.

Bruidskapsel en bruidsmake-up

Ik ben Marloes Mulders en al meer dan 10 jaar een ervaren visagist en haarstylist. Een schitterend bruidskapsel en bruidsmake-up leveren is enorm dankbaar werk. Ik weet namelijk dat een goede bruidsstyling het plaatje compleet maakt. De emotie, de romantiek, de vreugde, het komt allemaal terug in hoe jij er op deze dag uitziet. Ik geef je vertrouwen door je te laten stralen met een bruidsmake-up die echt bij je past, en een bruidskapsel die perfect blijft zitten.

Proefsessie

Voordat je gaat trouwen kom ik bij je langs voor een proefsessie. Om kennis te maken en om erachter te komen wat je echt mooi vindt. We kijken samen naar wat bij je past. Ga je voor naturel of smokey eyes? Klassiek kapsel of juist losjes opgestoken? Misschien een unieke accessoire in je haar zoals een bloem? Op de trouwdag zelf ben ik vaak er al vroeg zodat we alle tijd hebben voor een fantastische uitstraling.

Ontspannen aan je trouwdag beginnen

Ik zorg ervoor dat je ontspannen en op je allermooist aan je trouwdag begint. Meer weten? Kijk voor een impressie van mijn bruidsstyling op mijn website MM Visagie, Facebook of op YouTube. Ook is het mogelijk dat gasten gebruik kunnen maken van visagie en haarstyling op je trouwdag. 

Ik zou graag je bruidsstyling willen verzorgen, ik hoor graag van je,

Met vriendelijke groet, Marloes


Oude Groenestraat 6-89
6678MB  OOSTERHOUT
Tel: 0620284570
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie