Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsboetiek Lovely Lady mooie stijlvolle accessoires

Jarenlange ervaring in bruidsmode

Bruidsboetiek Lovely Lady is al 42 jaar een begrip in Waalwijk en omstreken. Dankzij de jarenlange ervaring kan Lovely Lady haar bruiden een zorgvuldig geselecteerde collectie trouwjurken en accessoires aanbieden, waarin alleen de mooiste japonnen en accessoires een plaats hebben. Op onze site www.lovelylady.nl zijn alle japonnen en accessoires te bewonderen.

Sfeervolle winkel in Waalwijk

Lovely Lady beschikt over een jong en bruisend team voor wie bruidsmode een passie is. Wij verwelkomen je graag in onze sfeervolle winkel, we maken van elke passessie een feestje en de adviseuse gaat samen met jou op zoek naar jouw droomjurk. Ook hebben wij een ruime keuze in onze outlet! Voor elk budget een sprankelende bruid.

Atelier aan huis

Lovely Lady heeft een Atelier aan huis waardoor jouw eigen inbreng aan de bruidsjapon altijd gerealiseerd kan worden. De ervaren coupeuses zijn zeer creatief en helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droom! Wil je een speciale creatie? Ook dat is mogelijk! Ons team gaat graag met jou om de tekentafel om voor jou een prachtig droomresultaat te creëren. Onze collectie accessoires bestaat uit sluiers, lingerie, sieraden en schoenen. 

Kinderbruidskleding

Voor de bruidsmeisjes hebben wij een aantal mooie jurkjes in huis, maar ook hiervoor geldt dat door het atelier, geheel passend bij de uitgekozen trouwjurk, er mooie bruidsmeisjesjurkjes gemaakt kunnen worden.

VIP Avonden

Perfect voor de druk bezette moderne jonge vrouw van deze tijd: onze VIP avonden! Als je er zeker van wilt zijn dat je in alle rust en in een sfeervolle ambiance jouw bruidsjurk kunt uitkiezen, met daarbij een hapje en een drankje.

Maak vrijblijvend een afspraak

Nieuwsgierig geworden? Maak gauw een afspraak en maak kennis met jouw droomjapon.


Stationsstraat 86
5141GG  WAALWIJK
Tel: 0416-337388
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie