Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Noord-Brabant.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Brabant. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Noord-Brabant missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


WeddingFair Den Bosch

Datum:03-11-2019
Locatie:Jheronimus Bosch Art Center
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-den-bosch/
  
Kom zondag 3 november 2019 naar WeddingFair Den Bosch: de trouwbeurs die je het meeste biedt. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Doe ook mee aan de workshop om een moodboard voor de mooiste dag van je leven te maken. Deze wordt je gratis aangeboden door WeddingFair. De beurs vindt plaats in het Jheronimus Bosch Art Center. De locatie ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch. De toegang is gratis.

Trouwbeleving | Klooster Bethlehem

Datum:10-11-2019
Locatie:Klooster Bethlehem
Adres:Kerkplein 4
Plaats:Haren (Oss)
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Op zondag 10 november vindt het Trouwbeleving event @ Klooster Bethlehem plaats. Een van de mooiste trouwlocaties in Brabant! Een feest of event bij Klooster Bethlehem wordt echt onvergetelijk. Deze mooie en stijlvolle locatie gelegen in het Brabantse dorpje Haren bij Oss, heeft alles onder één dak en maakt van jullie bruiloft dé perfecte dag! Naast het kennismaken met de locatie kunnen jullie ook kennismaken met de leukste bedrijven uit de regio. Vanaf 11.00 uur gaan de deuren open en hebben jullie voldoende tijd om met alle bedrijven in gesprek te gaan. Om 12.30 en 15.00 uur kunnen jullie aansluiten bij de real life ceremonie. De locatie zal volledig in stijl worden aangekleed zodat jullie gelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden op deze locatie en van de bedrijven. Dus zijn jullie nog op zoek naar een droomjurk, de perfecte fotograaf of jullie trouwringen? Kom dan op zondag 10 november naar het Trouwbeleving event in Klooster Bethlehem in Haren bij Oss.

WeddingFair Utrecht - najaar 2019

Datum:17-11-2019
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-utrecht-najaar/
  
Kom zondag 17 november naar WeddingFair Utrecht. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Theater Stefanus. Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! Je kunt de locatie makkelijk bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt je auto gratis parkeren. Kom gezellig naar de trouwbeurs Utrecht najaar. De toegang is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Etten-Leur

Datum:19-01-2020
Locatie:Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-etten-leur/
  
Kom zondag 19 januari 2020 naar WeddingFair Etten-Leur. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis en je kunt gezellig mee doen aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair. WeddingFair Etten-Leur vindt plaats bij de Nieuwe Nobelaer. Vanuit de randgemeenten rijden er diverse buslijnen naar Etten-Leur. Trein: vanaf het station is het 5 minuten lopen.

WeddingFair Lisse

Datum:26-01-2020
Locatie:Hotel De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-lisse/
  
Kom zondag 26 januari 2020 naar de mooiste en grootste trouwbeurs van de Bollenstreek. WeddingFair Lisse vind je in Hotel de Nachtegaal van Lisse. Met de regionale trouwbedrijven die begrijpen wat jij wilt! Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Gratis entree. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Arnhem

Datum:02-02-2020
Locatie:Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 10
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-arnhem/
  
Kom zondag 2 februari 2020 naar WeddingFair Arnhem. Deze fantastische bruidsbeurs vindt plaats in de historische Eusebiuskerk in het hart van de stad. Organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven. Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar betrouwbare en innovatieve trouwspecialisten? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres. Er is veel te doen, te bekijken én je kunt een set trouwringen winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor de mooiste dag van jouw leven. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

Trouwbeleving @ De Helden van Kien

Datum:09-02-2020
Locatie:De Helden van Kien
Adres:Bremhorst 1
Plaats:Sint-Oedenrode
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Midden in het mooie Streekpark de Kienehoef in Sint-Oedenrode organiseren we op zondag 9 februari 2020 een super leuk Trouwbeleving event. Bij de trouwlocatie 'De Helden van Kien' kun je namelijk je huwelijk van begin tot eind vieren. Van ontvangst tot receptie, van compleet verzorgd diner tot bruisend feest. Ook de ceremonie kan hier gehouden worden en bij mooi weer zelfs buiten in een romantisch stukje bos. Dit kunnen jullie allemaal ervaren tijdens de Trouwbeleving. De beurs is gratis en daarnaast ontvangen de eerste 100 bruidsparen die zich hebben aangemeld ook een gratis goodiebag. De Real life ceremonies zijn om 12.30 en 15.00 uur.

WeddingFair Utrecht - voorjaar 2020

Datum:16-02-2020
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-utrecht-voorjaar/
  
Heb je trouwplannen? Kom dan zondag 16 februari 2020 naar WeddingFair Utrecht in Theater Stefanus. De bruidsbeurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. #loveandwin actie: win jouw trouwjurk!

Trouwbeleving XL @ Tramkade Den Bosch

Datum:01-03-2020
Locatie:Tramkade - Kaaihallen
Adres:Tramkade 26
Plaats:Den Bosch
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Tijdens deze bruidsbeurs in Den Bosch op zondag 1 maart 2020 kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag bij de Tramkade - Kaaihallen. Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste regionale trouwbedrijven, tips voor een unieke ceremonie of benieuwd zijn naar de leukste stylingtips. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. De beurs is gratis en de eerste 200 bruidsparen die zich hebben aangemeld krijgen een gratis goodiebag. De Real life ceremonies zijn om 12.30 en 15.00 uur.

WeddingFair Amsterdam - Amstelveen 2020

Datum:08-03-2020
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amsterdam-amstelveen/
  
Kom zondag 8 maart naar WeddingFair Amsterdam - Amstelveen. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Meer dan 40 verschillende bedrijven uit de trouwbranche zijn de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS (waar heb je het nog in de Hoofdstad). Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Mag je -ook al weer gratis- meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Parkeren is gratis. Kom gezellig naar de bruidsbeurs in de regio Amsterdam - Amstelveen. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".

WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2020

Datum:22-03-2020
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-rotterdam-voorjaar/
  
WeddingFair Rotterdam - voorjaar is de grootste trouwbeurs van de regio en de entree is gratis! Deze fantastische bruidsbeurs vindt plaats in het Worldhotel Wings aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair is er voor jou. Hier kun je veel inspiratie opdoen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

Archief bruidsbeurzen Noord-Brabant

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Noord-Brabant e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


Wedding Event Carlton Oasis

Datum:13-10-2019
Locatie:Carlton Oasis Hotel
Adres:Curieweg 1
Plaats:Spijkenisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  

PLAN YOUR WEDDING!

Laat je inspireren bij de 11e editie van dit inmiddels overbekende weddingevent waar de leukste en hipste trouwprofessionals je meenemen in de nieuwste weddingtrends. Maak kennis met meer dan 30 verschillende professionele leveranciers van o.a. herenkostuums, trouwjurken, decoratie, fotografie, videografie, trouwringen, weddingplanning, trouwkaarten, honeymoonreizen etc.

Geniet van geweldige modeshows op de 1e verdieping, doe mee met de Wedding Loterij, proeverijen, superleuke belevingen, live muziek en... ook voor kids is entertainment aanwezig!

Momenteel ondergaat Carlton Oasis Hotel een ware metamorfose en wordt deze meegenomen in de robuuste en industriële sfeer van de omgeving. Het doel is een thuisgevoel te creëren. Benieuwd hoe trouwen in de nieuwe stijl bij Carlton Oasis eruit ziet? Kom dan op 13 oktober een kijkje nemen en laat je rondleiden door het hostteam.

Zo scoor je tickets:

Schrijf je nu in op de website van Wedding Event Carlton Oasis, want dan kom je op de gastenlijst terecht! Zo profiteer je niet alleen van gratis entree, maar krijg je ook een gratis goodiebag. Parkeren is gratis.

WeddingFair Zwolle

Datum:13-10-2019
Locatie:Hotel Lumen (PEC stadion)
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 13 oktober 2019 naar WeddingFair Zwolle. De bruidsbeurs vindt plaats in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse stadion. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. De entree is gratis. Bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Dus heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwauto, trouwringen, een bruidsjapon, sieraden, bruidsmake-up, bedankjes, bruidssuikers, een professionele DJ of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op deze trouwbeurs. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Den Haag

Datum:06-10-2019
Locatie:GIA Events en Exhibition Centre
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 6 oktober 2019 naar WeddingFair Den Haag. Dit is de grootste bruidsbeurs van de Haagse regio en de entree is gratis! WeddingFair bied je meer dan 50 echte, verschillende bedrijven, live workshops, live entertainment, weddingshopper met trouwagenda voor alle bruiden en een wedding-moodboard maken. Onze styliste helpt je op weg als dat nodig mocht zijn. Natuurlijk mag je het moodboard mee naar huis nemen en je betaalt er geen cent extra voor. Dat is nou onze service om jou op weg naar de perfecte trouwdag te helpen. Ook maak je kans op spetterende hoofdprijzen!

Trouwbeurs Breepark

Datum:05-10-2019
Locatie:Breepark
Adres:Bavelseparklaan
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Ja, ik wil! Samen ontdekken, beleven en ervaren. Op zaterdag 5 oktober wordt Breepark de plek waar liefde gedeeld en gevierd kan worden tijdens dé trouw- en inspiratiebeurs van Zuid-Nederland. Je ontmoet trouwprofessionals uit de regio, gaat op zoek naar die ene speciale trouwlocatie, fotograaf of droomjurk voor jullie bruiloft en ontdekt de laatste trends en collecties. Entree voor de trouwbeurs is gratis en voor iedereen toegankelijk. Zijn jullie erbij?

Wedding Event "All4Brides"

Datum:01-10-2019
Locatie:De Stek
Adres:Kerklaan 19b
Plaats:Raamsdonksveer
Aanvangstijd:19.00 uur
Sluitingstijd: uur
Info:
  
Dinsdag 1 oktober a.s. organiseert Bruidsboetiek Lovely Lady in Waalwijk een fantastisch leuk Wedding event / Bruidsbeurs "All4Brides" om hiermee het startsein te geven van een bruisend en mooi bruidsseizoen. Op het event zal een mooie modeshow van de nieuwste collectie te zien zijn en er zullen meerdere leuke ondernemers uit de trouwbranche aanwezig zijn. De locatie is: DE STEK,, proeven en beleven in Raamsdonksveer. Zie voor info onze Facebookpagina. Entree is gratis, aanmelden niet verplicht, maar wel handig om zeker te zijn van de goodiebag. Aanmelden kan via het contactformulier op de website www.lovelylady.nl. Vermeld hierbij Weddingevent en jouw Goodiebag is gegarandeerd. Wij zien jullie graag komen om onze passie voor de bruid te laten zien en de mooiste bruidsjaponnen te showen. ❤️

Trouwbeleving XL | Koekbouw Veghel 2019

Datum:29-09-2019
Locatie:Koekbouw
Adres:Verlengde Noordkade 10-12
Plaats:Veghel
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
De zesde editie van de Trouwbeleving XL in Veghel komt eraan, namelijk op zondag 29 september 2019! De leukste & gratis trouwbeurs in Brabant waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie grote dag! Heb je altijd al eens een ceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een speciale ceremonie of benieuwd zijn naar de beste stylingtips. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs op een bijzondere trouwlocatie in Veghel. De tijden van de real life trouwceremonies zijn: 12.30 en 15.00 uur en duren ongeveer 30 minuten.

WeddingFair Alkmaar-Heiloo

Datum:22-09-2019
Locatie:Cultuurkoepel Heiloo
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 22 september 2019 naar de 6e editie van WeddingFair Alkmaar-Heiloo in de Cultuurkoepel van Heiloo, bij Alkmaar. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De Cultuurkoepel te Heiloo is de voormalige kerk van de kloostergemeente. De locatie doet nu dienst als feest- en trouwlocatie in de gemeente Heiloo en is gelegen in een uitgebreid parklandschap wat sinds kort de naam draagt "Landgoed Willibrordus". De toegang is gratis.

Wedding Event ss Rotterdam

Datum:22-09-2019
Locatie:ss Rotterdam
Adres:3e Katendrechtsehoofd 25
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom zondag 22 september 2019 naar de eerste editie van de bruidsbeurs 'Wedding Event ss Rotterdam' i.c.m. Hotel New York. Twee bijzondere, historische en meest romantische trouwlocaties van Rotterdam waar bruidsparen kennis mee kunnen maken. Want via Stoomschip Rotterdam kunnen bruidsparen per watertaxi een bezoek brengen aan Hotel New York waar zij een persoonlijke rondleiding krijgen.

Op Stoomschip Rotterdam kan men kennismaken met hippe, trendy en professionele trouwleveranciers in de Queens Lounge, Theatre en Atlantic Promenade met adembenemend uitzicht over de Maas. Bruidsshows vinden plaats om 12.00 en 15.00 uur in de Grand Ballroom. Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke belevingen zoals proeverijen, live entertainment, goochelaar, ballonartiest, fotohokje etc. Kortom, alles om van het trouwevent een gezellig (trouw-)dagje uit te maken.

ss Rotterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegen betaling kun je parkeren op het enorme parkeerterrein.

Entree is GRATIS!

WeddingFair Rotterdam - najaar

Datum:15-09-2019
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is de grootste trouwbeurs van de regio én de entree is gratis. In het Wings Worldhotel aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair staat voor jou klaar! Op deze beurs kun je veel inspiratie op doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste specialisten uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. Alle bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".

WeddingFair Rotterdam

Datum:24-03-2019
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is de grootste trouwbeurs van de regio én de toegang is gratis. De beurs vindt plaats in het World Hotel Wings aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! Rondom het Hotel is het betaald parkeren. Als je parkeert in de garage van het Hotel kun je op de beurs een parkeerkaart kopen voor € 5,-. Dus kom gezellig naar de beurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een fantastische beurstas.

Trouwbeleving XL - Den Bosch

Datum:10-03-2019
Locatie:Tramkade
Adres:Tramkade 20-28
Plaats:Den Bosch
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Het seizoen wordt afgesloten in Den Bosch! Tijdens het Trouwbeleving event in Den Bosch op zondag 10 maart kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie mooiste dag bij de Tramkade - Kaaihallen! Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste regionale trouwbedrijven, tips voor een bijzondere ceremonie of benieuwd zijn naar de leukste stylingtips. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het goede adres. Op zondag 10 maart 2019 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen die zich aangemeld hebben ook een gratis goodiebag. De toegang van dit trouwevent is gratis.

WeddingFair Amstelveen

Datum:10-03-2019
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Ga je trouwen? Kom zondag 10 maart naar WeddingFair Amstelveen in de Emergohal. De beurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. De locatie is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt je auto gratis parkeren. Kom gezellig naar trouwbeurs Amstelveen. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een fantastische beurstas.

WeddingFair Utrecht

Datum:24-02-2019
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 24 februari 2019 vindt WeddingFair Utrecht plaats in Theater Stefanus. De bruidsbeurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Deze Trouwagenda staat echt boordevol tips! Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. Doe mee en "maak je eigen wedding-moodboard". Graag tot dan!

WeddingFair Arnhem

Datum:10-02-2019
Locatie:Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 10 februari naar WeddingFair Arnhem in de historische Eusebiuskerk in het hart van de stad. Organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven! Dus stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar betrouwbare én innovatieve trouwbedrijven? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres. Er is veel te doen, te bekijken én je kunt een set trouwringen winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw mooiste dag. Kom gezellig naar dé bruidsbeurs van Gelderland. Ook kun je -gratis- deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.

Koonings Bruidsshow

Datum:03-02-2019
Locatie:Koonings The Wedding Palace - Bruidsmode
Adres:Dukaat 5-5a
Plaats:Deurne
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd: uur
Info:
  
Op zondag 3 februari presenteert Koonings The Wedding Palace de eerste wervelende bruidsshow van het nieuwe jaar! En dit in het splinternieuwe huistheater. Zowel in de ochtend als in de middag presenteren onze modellen de nieuwste bruidsjurken en herenkostuums met daarna de mogelijkheid tot passen. Voor hem en haar heel veel speciale aanbiedingen, goodies, accessoires, en leuke activiteiten rond het thema 'perfect match, perfect wedding'. Er worden maar liefst twee shows gegeven! De eerste show is om 11.00 uur, de tweede show om 15.00 uur. Wil jij na de show jouw droomjurk passen? Dat kan zeker! Maak dan een afspraak. Ken jij iemand uit je familie of vriendenkring die binnenkort gaat trouwen? Deel dit evenement dan zeker!

WeddingFair Lisse

Datum:20-01-2019
Locatie:De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 20 januari naar Hotel de Nachtegaal in Lisse. WeddingFair Lisse vindt dan plaats met regionale trouwspecialisten die begrijpen wat jij wilt! WeddingFair: bruidsbeurzen die jou het meeste bieden. Je ontvangt de hippe weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Dus kom gezellig naar de mooiste en de grootste bruidsbeurs van de Bollenstreek! Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.

WeddingFair Etten-Leur

Datum:13-01-2019
Locatie:De Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Etten-Leur vindt zondag 13 januari plaats bij de Nieuwe Nobelaer aan de Anna van Berchemlaan. Doe gezellig mee aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair. En je kunt kennismaken met de beste trouwbedrijven uit de regio. De toegang van dit trouwevent is gratis. Graag tot dan!