Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Noord-Brabant.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Brabant. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Noord-Brabant missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


Wij Trouwen

Datum:22-10-2017
Locatie:De Bruidsgalerie
Adres:Rondweg 13
Plaats:Uden
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.wijtrouwen.nl
  
Wij Trouwen is en nieuwe trouwbeurs waarin verschillende ondernemers samen komen om een top beurs te organiseren waarin alleen de beste in het vak aanwezig zijn! Van ieder aspect van trouwen is er een ondernemer aanwezig die je hier uitgebreid over kan informeren. Dus wanneer je de beste ondernemers in de trouwwereld onder een dak wilt hebben, dan kom je naar de Wij Trouwen beurs bij De Bruidsgalerie in Uden. De entree is gratis. Lees meer >>>

WeddingFair Amsterdam

Datum:22-10-2017
Locatie:Brasa Dance Studios
Adres:Kuiperbergweg 31B
Plaats:Amsterdam-Zuidoost
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amsterdam/
  
Kom op zondag 22 oktober naar WeddingFair Amsterdam. Amsterdam zal deze dag helemaal in bruidssferen zijn! Meer dan 40 verschillende trouwbedrijven zijn de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de Hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Die mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Kom gezellig naar de trouwbeurs in Amsterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".

WeddingFair Zwolle

Datum:12-11-2017
Locatie:Hotel Lumen, Stadion PEC
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-zwolle/
  
Kom zondag 12 november naar WeddingFair Zwolle in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse Stadion. Geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwauto, trouwringen, een bruidsjapon, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op de trouwbeurs. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Tilburg

Datum:26-11-2017
Locatie:Koning Willem II Stadion
Adres:Goirlese Weg 34
Plaats:Tilburg
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-tilburg/
  
Op zondag 26 november vindt WeddinFair Tilburg plaats in het Koning Willem II Stadion. Je kunt van 11.00 tot 17.00 uur kennis maken met diverse bedrijven uit de trouwbranche. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moordboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.

Archief bruidsbeurzen Noord-Brabant

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Noord-Brabant e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Heiloo - Alkmaar

Datum:08-10-2017
Locatie:Cultuurkoepel Heiloo - Landgoed Willibrordus
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:2
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 8 oktober naar de 3e editie van Trouwbeurs WeddingFair in de Cultuurkoepel van Heiloo, bij Alkmaar. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Ook maak je kennis met diverse trouwsbedrijven. De entree van de trouwbeurs is gratis. De Cultuurkoepel is de voormalige kerk van de kloostergemeente. De locatie doet nu dienst als feest- en trouwlocatie in de gemeente Heiloo en is gelegen in een uitgebreid parklandschap wat sinds kort de naam draagt "Landgoed Willibrordus".

WeddingFair Den Haag

Datum:17-09-2017
Locatie:Haags openbaar vervoer museum De Tramremise
Adres:Parallelweg 224
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair bied je meer dan 50 échte, verschillende bedrijven uit de trouwbranche, live workshops, Wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de Trouwagenda voor alle bruiden. Én je maakt kans op prachtige hoofdprijzen! Je kunt de auto gratis parkeren aan de Fruitweg, dat is aan de andere kant van de kruising. 200 meter lopen naar de Remise. Gratis entree.

Bridal Run Koonings

Datum:02-07-2017
Locatie:Koonings The Wedding Palace
Adres:Dukaat 5
Plaats:Deurne
Aanvangstijd: uur
Sluitingstijd: uur
Info:
  
Om stil te staan bij de mensen die de strijd tegen kanker niet hebben gewonnen of nog steeds aan het vechten zijn organiseert Koonings 'The Bridal Run'. Een evenement waarin vrouwen (maar ook mannen) in trouwkleding een parcours afleggen van bijna 1 km. Samen met honderden anderen ren je niet om te winnen, maar voor het goede doel. Hou dus 2 juli vrij in je agenda en kom allemaal naar Koonings. Kun je niet mee rennen? Geen probleem. Er is genoeg te doen om je te vermaken. Foodtrucks, optredens van verschillende artiesten, een loterij met supergave prijzen, een rondleiding door Koonings, diverse stand met leuke artikelen en natuurlijk het aanmoedigen van alle geweldige deelnemers van de run.

WeddingFair Amstelveen

Datum:02-04-2017
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 2 april gezellig naar de leukste beurs van Amstelveen! Aanstaande bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2017 - 2018 met een totale waarde van ruim € 15,-! De Emergohal is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt de auto gratis parkeren. Kom gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas. Tot dan!

WeddingFair Rotterdam

Datum:19-03-2017
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Rotterdam Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 19 maart gezellig naar WeddingFair Rotterdam! Je bent welkom van 11.00 tot 17.00 uur. Alle bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! De entree van deze beurs is gratis. Dus kom gezellig naar de beurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Ook ontvangen alle bruiden een leuke beurstas.

The Bridal Bash

Datum:18-03-2017
Locatie:De Caisson
Adres:Smokkelhoekweg 12
Plaats:Kapelle
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
De Bridal Bash is DE bruidsbeurs van Goes en omstreken. Kom genieten, beleven en proeven van al het moois en lekkers wat de trouwwereld jullie te bieden heeft. Laat je ook verrassen door de bijzondere trouwjurken van o.a. Trouwerie Merrie Mie en de stoere kostuums. De bruidsshow start om 14.00 uur. Gratis entree, gratis goodiebag (op=op), gratis parkeren.

De Trouwbeleving van Breda!

Datum:05-03-2017
Locatie:Grote Kerk Breda
Adres:Kerkplein 2
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.30 uur
Info:
  
De liefde van uw leven heeft ja gezegd! Tijd voor een onvergetelijke trouwdag waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 1e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaats vindt op zondag 5 maart in de prachtige Grote Kerk van Breda. Op deze dag zullen er twee wedding shows worden gehouden. Omringd door zo'n 30 à 40 prachtige exclusieve trouwbranche ondernemers. Ook maakt u kans op die VIP Wedding Cheque t.w.v. meer dan € 2.000,-. Op de Trouwbeleving vindt u alles voor uw mooiste dag! Entree: € 5,- (aan de deur) incl. bubbels en The Wedding Show (bruid en bruidegom).

WeddingFair Amsterdam

Datum:19-02-2017
Locatie:Zuiderkerk
Adres:Zuiderkerkhof 72
Plaats:Amsterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 19 februari naar de Zuiderkerk in hartje Amsterdam. Tijdens de Weddingfair is de Zuiderkerk helemaal in bruidssferen! Op deze schitterende, pas gerestaureerde locatie, die iets verscholen aan een eigen plein ligt zijn meer dan 40 diverse trouwbedrijven de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De Trouwagenda mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later.

Trouwbeurs Van Harten

Datum:12-02-2017
Locatie:Restaurant De Croy Pettelaar
Adres:De Pettelaarse Schans 1
Plaats:Den Bosch
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwen anno 2017: dat is creatief, verantwoord en vooral vól van liefde. De jonge Brabantse ondernemers Babs Schuurmans en Renske de Veld introduceren op zondag 12 februari de eerste editie van de unieke trouwbeurs Van Harten in Den Bosch. Hun missie: weg met de onpersoonlijke en weinig inspirerende megabruidsbeurzen. Van Harten is een kleinschalig en persoonlijk evenement met inspirerende workshops, demonstraties en activiteiten om aanstaande bruidsparen te inspireren. Kom dus op zondag 12 februari naar Croy de Pettelaar in Den Bosch. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er workshops, demonstraties en andere activiteiten. Tickets kosten € 5,50 p.p. of € 8,50 voor 2 personen en zijn te bestellen via www.vanhartentrouwen.nl. Meer informatie over Van Harten vind je ook op Facebook of Instagram.

WeddingFair Arnhem

Datum:05-02-2017
Locatie:Grote of Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie op zoek naar betrouwbare en innovatieve trouwspecialisten? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres! Er is veel te doen, te bekijken én je maakt kans om een set trouwringen te winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw mooiste dag. TailormadeSuits is een van de deelnemers op deze trouwbeurs. Kom gezellig naar WeddingFair voor Gelderland naar Trouwbeurs Arnhem. Ook kun je gratis deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Iedere bezoeker ontvangt een leuke beurstas. De entree is gratis.

XL Wedding Event 2017

Datum:29-01-2017
Locatie:Koepelhal
Adres:NS-plein 3
Plaats:Tilburg
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Na het daverende succes van de voorgaande edities wordt deze 4e editie op 29 januari een nog groter trouwspektakel! Het XL Wedding Event is inmiddels uitgegroeid tot de grootste gratis toegankelijke bruidsbeurs van Nederland. Met ruim 50 ondernemers uit de trouwbranche, twee swingende bruidsmodeshows met live muziek en een compleet entertainmentprogramma bij het sfeervolle terras, is er genoeg te zien en te beleven om inspiratie op te doen voor een droombruiloft! Gratis entree.

WeddingFair Lisse

Datum:22-01-2017
Locatie:De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom naar de gezelligste, mooiste en grootste bruidsbeurs van de Bollenstreek in de Nachtegaal van Lisse. De entree is gratis. Je kunt kennismaken met diverse bedrijven uit de trouwbranche. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda!

Love and Marriage Event Eindhoven

Datum:21-01-2017 en 22-01-2017
Locatie:Beursgebouw Eindhoven
Adres:Lardinoisstraat 8
Plaats:Eindhoven
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Is je partner op de knieën gegaan en heb jij 'ja' gezegd? Gefeliciteerd! Nu begint het plannen van jouw bruiloft en in dat proces mag een bezoek aan het Love and Marriage event niet ontbreken. Het is namelijk het tofste en grootste trouwevent van Nederland! Je vindt er de leukste bedrijven, de handigste tips en tricks en de mooiste show met trouwjurken van de bekende merken. Natuurlijk is er ook aan een hapje en drankje gedacht op het heuse foodtruckplein, er is een hele area met handmade producten en je vindt er de leukste acties in omgeving Eindhoven. Tickets aan de deur kosten € 15,50 maar online koop je ze al voor € 14,00. Dit is inclusief entree voor de Nationale WeddingShow en incl. beurseditie van het Trouwplannen Magazine. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

WeddingFair Etten-Leur

Datum:08-01-2017
Locatie:De Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 8 januari tijdens WeddingFair Etten-Leur kun je genieten van diverse bruidsmodeshows van 8 bruidsmodehuizen uit de regio. De nieuwste collecties voor het trouwseizoen 2017 voor hem en haar vind je op de catwalk. De shows starten om 12.30 uur en om 15.00 uur en worden gelopen door professionele mannequins. Voordeeltickets à € 7,50 zijn in voldoende mate alleen verkrijgbaar aan de zaal. Alle bruiden ontvangen ook de kekke beurstas, de trouwagenda 2017-2018 ter waarde van € 10,- helemaal gratis bij hun beursbezoek. Ook kun je gezellig mee doen aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft".