Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Happy-Point bruidsduiven zijn het symbool van vrede en geluk

Witte duiven loslaten op uw trouwdag

Het loslaten van bruidsduiven op uw mooiste dag is een onvergetelijk moment. Bruidsduiven zijn het symbool van vrede en geluk. Veelal worden de bruidsduiven losgelaten bij de trouwlocatie (gemeentehuis) of kerk. Happy-Point verhuurt de bruidsduiven in een straal van 30 kilometer rondom Breda. De witte (post)duiven zitten in een prachtige mand met bijpassende strik.

Mooie aankleding voor de deur of op locatie

Om uw huwelijksfeest compleet te maken kunt u bij ons terecht voor vele eyecatchers, o.a. opblaasbaar Hart (evt met naam echtpaar erop) opblaasbaar Bruidspaar (met bijpassende banner 'Hulde aan het Bruidspaar') en diverse afmetingen opblaasbare champagneflessen. Al deze blikvangers zorgen voor een mooie aankleding bij het bruidspaar voor de deur of bij de feest- en/of trouwlocatie.

Kom vrijblijvend langs op ons kantoor

Graag nodigen wij u vrijblijvend uit voor een bezoek aan ons kantoor om nader kennis te maken en uw eventuele vragen te beantwoorden, diverse mogelijkheden te bespreken en producten "live" te kunnen presenteren. Dit alles onder het genot van een Brabantse kop koffie met koek!


Kroonstraat 41A
4879AV  ETTEN-LEUR
Tel: 076-5415966 / 0623986559
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie