Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsboetiek Lovely Lady jarenlange ervaring in de bruidsmode

Bruidsboetiek in Waalwijk

Bruidsboetiek Lovely Lady, al 42 jaar een begrip in de bruidsmode. Dankzij deze jarenlange ervaring kan Lovely Lady haar bruiden een zorgvuldig geselecteerde collectie aanbieden, waarin alleen de mooiste trouwjurken een plaats hebben. Op onze site www.lovelylady.nl zijn alle jurken te bewonderen.

Wie zijn wij?

Een jong en bruisend team, voor wie bruidsmode een passie is, verwelkomt je in een unieke winkel. We maken van elke passessie een feestje en de adviseuse gaat samen met jou op zoek naar jouw droomjurk. Ook hebben wij een ruime keuze in onze outlet! Voor elk budget een sprankelende bruid.

Atelier aan huis

Lovely Lady heeft een Atelier aan huis waardoor jouw eigen unieke inbreng aan de bruidsjurk altijd gerealiseerd kan worden. De ervaren coupeuses zijn zeer creatief en helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droom! Wil je een speciale creatie? Ook dat is mogelijk! Ons team gaat graag met jou om de tekentafel om voor jou een schitterend droomresultaat te creëren. Uiteraard hebben we ook een ruime keuze in mooie stijlvolle accessoires zoals sluiers, lingerie, sieraden en schoenen. 

Kinderbruidskleding

Voor de bruidskinderen hebben wij een aantal unieke jurkjes in huis, maar ook hiervoor geldt dat door het atelier, geheel passend bij de uitgekozen bruidsjapon, er mooie bruidsmeisjesjurkjes gemaakt kunnen worden.

VIP Avonden

Perfect voor de druk bezette moderne jonge vrouw van deze tijd: onze VIP avonden! Als je er zeker van wilt zijn dat je in alle rust en in een sfeervolle ambiance jouw trouwjurk kunt uitkiezen, met daarbij een hapje en een drankje.

Maak vrijblijvend een afspraak

Nieuwsgierig geworden? Maak gauw een afspraak en maak kennis met jouw droomjurk!


Stationsstraat 86
5141GG  WAALWIJK
Tel: 0416-337388
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie