Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Exclusief Bruidsmode laat jezelf stralen in jouw mooiste trouwjurk

Toonaangevende bruidsmodespeciaalzaak in Limburg

Wij bestaan al meer dan 35 jaar! Klein begonnen, maar uitgegroeid tot de meest toonaangevende bruidsmodespeciaalzaak van Limburg. Met een leuk en enthousiast team helpt Exclusief Bruidsmode de aanstaande bruiden met veel plezier. Alle veranderingen worden vermaakt in eigen atelier door gediplomeerde coupeuses. 

Jij bent het stralende middelpunt

Op jouw mooiste dag ben jij het stralende middelpunt en dan is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn in de kleding die je draagt. Daarom zijn in onze collecties alle stijlen en trends vertegenwoordigd. Wij hebben een keuze van meer dan 400 modellen, variërend van klassiek tot modern en van luxueus tot eigenzinnig. Alle bekende nationale en internationale merken, maar ook eigen ontwerpen, cocktail, avondkleding en communie jurken.

Bruidsmode in alle prijsklassen en in alle maten

Wij hebben trouwjaponnen in alle prijsklassen, vanaf € 350,- in alle maten! Iedere bruid wordt privé geholpen in onze sfeervolle bruidswinkel. Daardoor voel je je beter thuis en kunnen wij beter advies geven. Als je als bruid je droomjurk gevonden hebt, vieren we dit met een glaasje champagne. Proost!

Service en advies

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat de bruiden alle tijd en aandacht hebben om goed te kijken en te passen. Bel gerust voor een afspraak of vul het formulier in. Wij staan klaar met service en advies. 


Schorweg 3
5993PC  MAASBREE
Tel: 077 4651989
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie