Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Stephanie's Bruidsboutique mooie en betaalbare bruidsmode

Jij bent het stralende middelpunt!

Jij bent bij Stephanie's Bruidsboutique het stralende middelpunt. Elke klant krijgt bij mij de volledige persoonlijke aandacht, waardoor je absoluut nooit zal worden behandeld als een nummertje. Welke maat je ook hebt, je bent hier altijd welkom. Ook bruiden met een maatje meer kunnen bij Stephanie's Bruidsboutique terecht. 

Een ontspannen en relaxte sfeer

Voor het uitzoeken van de perfecte bruidsmode neem ik de tijd, graag kom ik te weten wat je mooi vindt en wat niet en samen met mijn advies kijken we welke bruidsjurken we gaan passen. Doordat ik overal de tijd voor neem hangt hier altijd een ontspannen en relaxte sfeer. Ook de bruid die minder de besteden heeft kan hier perfect slagen. Wij hebben een ruim assortiment goedkope bruidsjurken bij de sample sale.

Accessoires maken jouw bruidslook af

Ook kun je bij Stephanie's Bruidsboutique terecht voor haaraccessoires, schoenen, ceinturen, sluiers, sieraden en de meest perfect zittende bruidslingerie. 

Uitstekende kwaliteit en service

Stephanie's Bruidsboutique levert uitstekende kwaliteit en de service gaat ver. Ik zal er alles aan doen om jouw bruidsjapon tot in de details perfect te maken, niets is voor mij te veel. Het belangrijkste is dat jij als bruid zeer gelukkig bent en schittert op jouw mooiste dag. Ik kijk nu al uit naar je komst en hoop samen met jou en natuurlijk de mensen die je meeneemt de champagne fles te mogen ontkurken wanneer jij je droomjurk gevonden hebt. 


Voorstraat 24
3201BB  SPIJKENISSE
Tel: 0181-751242
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie