Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Zij van Rinsma de mooiste jurken vindt u in onze schatkamer

Kleding voor feestelijke gelegenheden

Bij Zij van Rinsma vindt u één van de grootste collecties voor feestelijke gelegenheden van Nederland. Een speciaal assortiment, geen traditioneel wit, unieke bruidsmode met bijpassende bruidsaccessoires van o.a. Phase Eight, Vera Mont, Sonia Pena, MOQ, Diva Catwalk en Joseph Ribkoff. Of u nu op zoek bent naar een jurk voor uw eigen bruiloft, uw dochters trouwdag een jubileum of een gala, bij Zij van Rinsma zorgen ze ervoor dat u straalt op ieder feest. 

Ook de perfecte kleding voor bruidsmoeders

Naast kleding voor degene die trouwt is er voor de bruidsmoeders een ruime keuze uit feestelijke pakjes, prachtige jurken en stijlvolle combinaties van bijvoorbeeld MOQ en Joseph Ribkoff. De trouwdag van uw zoon of dochter is zondermeer een speciale dag en verdient de perfecte outfit! Compleet met bijpassende sieraden, tas, clutch en schoenen. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.

Gala-arrangement met Personal Shopper!

Een persoonlijk advies ontvangen om van top tot teen gekleed te worden voor die ene speciale gelegenheid, dan adviseren wij het "gala arrangement" te reserveren, compleet met een Personal Shopper! Dit kan makkelijk via de website van Zij van Rinsma.

Ook de bruidegom kan slagen bij Rinsma

Bij het naastgelegen Heeren van Rinsma zijn in de heerenkamer een grote collectie trouwpakken te vinden. Voor de bruidegom hebben we onder andere Immediate. Wilt u echter een pak op maat kopen? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak. 


Lijnbaan 10
8401VL  GORREDIJK
Tel: 0513-468050
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie