Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag romantische bruiloftmuziek tijdens de ceremonie

Muziek tijdens de ceremonie

Hebben jullie al over de bruiloftmuziek nagedacht? Al van kleins af aan is Harriët Vijsma al bezig met muziek. Al jong is ze begonnen met pianolessen en heeft verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd zang- en danslessen gevolgd. Harriët heeft na haar musical avontuur in verschillende bandjes gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende trouwambtenaar" hem vroeg haar te begeleiden op huwelijken hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n prachige stem is een feest om te begeleiden!

Trouwceremonie

Bij een huwelijk komt veel kijken. Jullie hebben er vast al over nagedacht hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Jullie hebben iemand nodig die luistert naar jullie wensen en die van jullie trouwdag een onvergetelijke dag maakt, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een trouwceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Trouwambtenaar in heel Nederland

Het huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een hele eer vinden wanneer ik jullie in het echt mag verbinden. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw 'ja' zeggen

Hoe speciaal is het om elkaar voor de tweede keer het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat er een mooie speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie