Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Like 2 Party Entertainment onvergetelijke bruiloftmuziek

Jullie trouwdag wordt nog specialer met Like 2 Party

Om de gasten op de dansvloer te krijgen, zijn de kwaliteiten van de DJ doorslaggevend. De DJ's van Like 2 Party spelen snel in op het publiek en de situatie. De bruiloftmuziek is altijd up to date met de laatste nieuwe nummers maar ook veelzijdig in alle denkbare genres, zo uiteenlopend als jullie zelf wensen. Wij hebben alles in huis om een mix van verschillende muziekstijlen te laten horen, afwisselend, verrassend en aangepast op jullie wens zodat de dansvloer snel vol is en blijft.

Een chique installatie voor een bijzondere gelegenheid

De mooiste dag van jullie leven moet in natuurlijk in stijl worden afgesloten. En dat kan met de prachtige shows die Like 2 Party te bieden heeft. We bieden licht en geluid afgestemd op jullie budget en wensen en denken mee over de mogelijkheden in de zaal. Van een eenvoudige DJ setup met of zonder geluidsinstallatie tot een complete set met licht en lasershow.

Professioneel en persoonlijk

Like 2 Party houdt het persoonlijk dat wil zeggen, dat jullie van het gesprek vooraf, het plaatsen van de installatie en van de openingsplaat tot afsluiter met 1 persoon contact hebben, Leon Vissers. Like 2 party werkt dus niet met extern ingehuurde sets en of DJ’s.

Ja, ik wil!

Mocht bovenstaand jullie bevallen dan is de keuze wellicht al een stuk makkelijker geworden. Je kunt hier een offerte of een vrijblijvend gesprek aanvragen, we komen graag langs om jullie wensen persoonlijk door te spreken. Alweer iets geregeld wat van het lijstje afgevinkt kan worden.


Kempweg 27
6051JM  BRACHTERBEEK
Tel: 0617554833
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie