Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Plugify 300+ bands, DJ's, zangers en zangeressen in heel Nederland

Plugify is betrouwbaar, eenvoudig en ontzorgt volledig!

Wil je een live artiest inhuren die jouw bruiloft-muziek kan verzorgen? Een artiest voor de sfeervolle begeleiding van je receptie, trouwceremonie of huwelijksfeest? Zoek dan niet verder: van coverband en jazzband tot DJ en zanger(es). Je kunt via Plugify.nl + 300 bruiloft artiesten boeken. Nergens anders zijn artiesten goedkoper te boeken dan op Plugify.nl. Plugify is betrouwbaar, eenvoudig en alles is fantastisch geregeld. Je trouwdag wordt gegarandeerd extra uniek. Just plug & play. 

Band op jouw bruiloft

Wil je een band inhuren op jouw bruiloft? Eentje die het dak eraf knalt, of juist een band die zorgt voor een intiem sfeertje? Op Plugify.nl vind je de beste bands en coverbands. Alles draait om jouw bruiloft waarop die band van jouw dromen mag komen optreden. Geniet van fantastische muziek.

DJ huren

Op zoek naar een professionele feest DJ, of juist een DJ die lounge muziek draait als achtergrondmuziek tijdens jouw huwelijk? Dan hoef je niet verder te zoeken. De beste en meest unieke DJ’s huur je nu eenvoudig online via Plugify. 

Zangers en zangeressen

Een zanger of zangeres inhuren op je bruiloft? Een getalenteerde artiest die unieke covers of eigen werk laat horen? Nederlandstalig of Engels, akoestisch of versterkt? Dan ben je bij Plugify.nl aan het juiste adres. De beste artiesten zijn nergens anders goedkoper te boeken!

Vind de artiest die perfect bij jou past!

Wij bieden jou geheel gratis de mogelijkheid om bijzondere live artiesten te leren kennen, te beluisteren en te boeken. Op Plugify.nl vind je artiesten van het kaliber The Voice of Holland tot artiesten die je anders nooit gevonden zou hebben. Vind de coverband, bruiloft DJ, jazz zangeres, pianist of gitarist die perfect bij jou past!


Prins Hendrikkade 48Q
1012AC  AMSTERDAM
Tel: 020-2614778
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie