Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Song-Smederij mooie, persoonlijke muziek door heel Nederland

Maak je bruiloft persoonlijk

Wil je je bruiloft nog persoonlijker maken? Song-Smederij kan jullie daarbij helpen! Ik schrijf mooie, persoonlijke liedjes voor bruidsparen. Marjon, de dame met de krullen op de foto, komt bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek stelt ze jullie allerlei vragen; over jullie eerste ontmoeting, het huwelijksaanzoek, jullie favoriete muziekstijl, enzovoorts. Aan de hand van dit gesprek gaat ze een lied voor jullie schrijven waarvan de tekst en de muziek helemaal bij jullie passen. Dat lied komt ze live voor jullie zingen tijdens de ceremonie of op een ander bijzonder moment van jullie trouwdag. Daarnaast wordt er een professionele geluidsopname van het lied gemaakt. Die kan je bijvoorbeeld aan alle gasten op CD mee naar huis geven als bedankje. Zo heeft iedereen een schitterende herinnering aan jullie huwelijk. 

Een op maat gemaakt liedje

Je kunt zelf bepalen hoe het liedje gaat klinken. Wil je  een stoer rocknummer, een rustige ballad, of een lied voor een koor? Marjon schrijft het voor jullie. Je kan ervoor kiezen om jullie levensverhaal op muziek te laten zetten, maar je kan ook op een hele bijzondere manier je familie bedanken met behulp van het lied. Marjon neemt van tevoren alles met jullie door, zodat het op maat gemaakte lied ook echt bij jullie past. 

Neem gerust contact met me op

De Song-Smederij zorgt voor alle apparatuur, zelfs de piano. Jullie hoeven dus niets te regelen. Ook heeft de Song-Smederij een groot repertoire met bestaande huwelijksliedjes, waardoor de hele ceremonie of receptie aangekleed kan worden met prachtige muziek. En heb je al een zanger/zangeres geboekt, of ben je zelf een groot zangtalent? Dan kan je Marjon ook alleen het liedje laten schrijven. Neem gewoon even contact op als je meer wilt weten over alle mogelijkheden. 


Oude Postweg 75
7557DB  HENGELO
Tel: 0647311150
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie