Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


De laatste trends op het gebied van bruidsmode

 

Kleren hebben trends, dus trouwjurken ook. Dit jaar is er veel veranderd op het gebied van bruidsmode. Er kan meer, er mag meer en we zijn naar een andere stijl gegaan. Trends die weg waren, zijn weer terug. Omdat je als bruid graag fashionable, maar toch als jezelf, trouwt, geven wij je een overzicht van de nieuwste trends. 
 

ladybird

Kleur 

Kleur mag! Niet alleen blauw, maar ook paars, roze en pastelkleuren kunnen. Door te kiezen voor kleur, daag je uit. Je kunt jezelf laten zien op een unieke manier. Je doorbreekt het traditionele wit. Als je houdt van kleur, kun je dat laten zien. Laat jouw trouwjurk ook onderdeel zijn van het spektakel en de aankleding! Trouwjurken met kleur lijken er bijna niet te zijn. Toch kun je ze vinden. Zo heeft Weddings.nl een mooi aanbod in trouwjurken met kleur(accenten). 
 

Minimalistisch

Less is more horen we wel vaker. Nu komt het ook terug in de bruidsmode. Het mag best wat minder. Laat die accessoires liggen en kies voor minimalistisch! Jij bent het middelpunt van jouw bruiloft, niet de jurk. Dat mag je best laten zien. Simpel kan ook nog eens heel mooi zijn. Je kunt er jouw eigen persoonlijkheid mee laten zien. Als je houdt van simpel is dat fijn. Ben jij uitbundig, dan ben je dat ook in een minimalistische jurk. Jij bent namelijk ook persoonlijkheid genoeg! 


4841

Boho chic

De jaren zestig komen terug. De boho uitstraling komt steeds meer naar voren in de bruidsmode. Met eenvoudige, luchtige en zwierige stoffen steelt jouw bruidsjurk de show. De handgemaakte kanten details maken jouw prachtig. Je straalt ongedwongen vrijheid uit. Je bent een powervrouw, laat dat zien!
 

Laag uitgesneden rug 

Een trouwjurk met een laag uitgesneden rug is één van de trends van 2015. Het is sexy, maar laat niet teveel zien. Vooral als jouw rug prachtig is, kun je hiermee pronken met deze jurk. Door de laag uitgesneden rug met kant af te werken, zie je er ook nog eens engelachtig uit. Zo kan jij stralen op de mooiste dag van jouw leven!