Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Brasserie Tivoli voor al uw feestelijke evenementen

De grote dag

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! De trouwdag is voor iedereen bijzonder. Op de dag zelf wilt u natuurlijk alleen maar genieten. Brasserie Tivoli is een sfeervolle feestlocatie en neemt u alle zorg uit handen. Wilt u een spetterend feest? Of juist sfeervol intiem? Bij ons is alles mogelijk en maken wij een dag, avond, diner en/of feest op maat.

Uw trouwdag op een unieke locatie

Trouwen in het gemeentehuis? Wat is er nu mooier dan trouwen bij Brasserie Tivoli? Een bijzondere trouwlocatie waar u elkaar het ja-woord kunt geven in een prachtig historische omgeving. In een voormalig Broederhuis, in onze schitterende bibliotheek of onze sfeervolle botanische tuin.

Een ruimte voor elk gezelschap

In Brasserie Tivoli vindt u altijd de sfeer die u zoekt. De kapel van Saint louis, de geressorteerde bibliotheek, botanische tuin, oosterse tandoortent, tuinzaal, refter en natuurlijk de gezellige brasserie zelf. Verschillende mooie ruimtes met allen een eigen uitstraling en formaat. Of u nu met 15 of 500 personen bent, bij ons is het mogelijk!

Dineren, borrelen, feesten

Van barbecue tot luxe 3-gangen diner, en van high-wine tot buffet, alles is bij ons mogelijk. Wij verzorgen een bijzondere dag op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek.


Jezuïetenplein 33
4731HX  OUDENBOSCH
Tel: 0165-726996
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie