Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Center Parcs Het Heijderbos de ideale locatie voor uw bruiloft

Uw mooiste dag in een tropische jungle

Uw bruiloft altijd al in een tropische jungle willen vieren? Maar niet zo’n zin in de vliegreis? Dat kan bij Center Parcs! In de Jungle Dome op Center Parcs het Heijderbos kunt u de ideale bruiloft beleven. In de Jungle Dome kunt u allerlei dieren ontdekken en voelt u zich direct in vakantiestemming. In de Jungle Dome kunt u overnachten in de cabana's als u op zoek bent naar een echte jungle experience. De Jungle Dome is ook een unieke feestlocatie voor een trouwreportage.

Officiële trouwlocatie

Center Parcs is een officiële trouwlocatie, dus u kunt zelfs trouwen in de jungle. U kunt met u gasten genieten van een heerlijke BBQ of u kunt een eigen buffet laten samenstellen. Business Solutions maakt uw bruiloft ‘tailor- made’, dus de mogelijkheden zijn oneindig. Uiteraard kunnen grote gezelschappen ook in de cottages op het park verblijven. Ook voor de kinderen die op uw huwelijk komen, is er genoeg te doen op het park. Denk hierbij maar eens aan de Aqua Mundo. 

Meerdere locaties voor uw bruiloft

Tevens hebben wij ook andere locaties voor bruiloften, feesten en partijen op Het Heijderbos. Wat dacht u van een idyllische locatie aan het water? Het Action Factory Café of een knalfeest in het Business Center. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! 


Hommersumseweg 43
6598MC  HEIJEN
Tel: 0485-496700
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie