Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Wieger nagenieten van jullie trouwdag op onze binnenplaats

De Wieger als sfeervolle trouw- en feestlocatie

Het museum, het grote en kleine atelier en natuurlijk de bijzondere binnenplaats en tuin. Trouw- en feestlocatie De Wieger is het vroegere woonhuis van huisarts-schilder Hendrik Wiegersma. Hij liet dit indrukwekkende pand bouwen in 1922, ontworpen door architect Cor Roffelsen in een neo-renaissancestijl. Na het overlijden van Wiegersma in 1969 werd het huis in 1976 als museum ingericht en opengesteld voor publiek. Naast de functie die De Wieger heeft als museum is het tevens een locatie voor bruiloften. Bij mooi weer kunnen jullie trouwen en een glaasje champagne drinken op de intieme binnenplaats van De Wieger.

Huwelijksvoltrekking

Alle huwelijken worden verzorgd door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Deurne. Voor het vastleggen van de trouwdatum, de ambtenaar van de burgerlijke stand en tijdstip van de trouwceremonie dien je een afspraak te maken bij de gemeente. 

Nagenieten bij De Wieger

Na de huwelijksceremonie bieden wij jou de mogelijkheid om nog wat langer van de indrukwekkende locatie te kunnen genieten. Wat dacht je er van om samen met je familie en vrienden een glaasje champagne te drinken in de tuin, of om eventueel hier de bruidstaart aan te snijden. Bovendien kun je gebruik maken van de vele bijzondere plekjes om een bruidsreportage te laten maken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze trouwlocatie, een offerte op maat of een vrijblijvende bezichtiging kun je contact opnemen via het formulier.


Oude Liesselseweg 29
5751WN  DEURNE
Tel: 0493-322930
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie