Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Golden Tulip Hotel Central feestlocatie in het eeuwenoude hart

Uw trouwdag moet een onvergetelijke dag worden

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! Een leuke en drukke tijd breekt aan om alles tot in de kleinste details voor te breiden, want uw huwelijksdag moet een bijzondere dag worden. De mogelijkheden om uw huwelijksdag vorm te geven zijn enorm, maar één keuze is al duidelijk: de liefde van uw leven! Nu de rest nog…

Bijzondere feestlocatie aan de historische markt

Hotel Central is dé perfecte feestlocatie met alles onder 1 dak voor deze speciale dag, ‘uw eigen sprookjeshuwelijk in hartje ’s-Hertogenbosch’. Onze locatie vindt u op de mooiste plek van Den Bosch aan de historische markt, het eeuwenoude hart van de stad. Wij kunnen uw mooiste dag van A tot Z verzorgen. Aan alles wordt aandacht besteed om uw dag uniek en onvergetelijk te maken. Iedere bruiloft is uniek en daarom is er een compleet eigen invulling vereist. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden: het ja-woord, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Ook elkaar het ‘ja woord’ geven is mogelijk in Central!

De voetjes van de vloer

Naast de bruidstaart en de trouwjurk is het feest één van de meest favoriete onderdelen van uw bruiloft. Onze schitterende 14e eeuwse gewelvenkelder ‘De Hoofdwacht’ met een eigen bar is een echte aanrader voor een onvergetelijk feest en een sfeervolle receptie. Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een dansvloer, een podium en/of het huren van audiovisuele apparatuur. 

Culinaire verwennerij 

Al uw culinaire wensen worden tot in de kleinste puntjes verzorgd door de keukenbrigade. Wat dacht u van een heerlijke tapas-, of fingerfood buffet? Of misschien een oer-Hollandse bitterbal met een blokje verse boerenkaas tijdens het huwelijksfeest in onze unieke 14e eeuwse gewelvenkelder? Een uitgebreid koud en warm buffet of juist een culinair geserveerd diner met mooie bijpassende wijnen? Ook High-Tea en brunches behoren tot de mogelijkheden. De keuze is aan u.

Luxe overnachten

Wilt u uw gasten laten overnachten? Wij beschikken over 125 prachtige hotelkamers, onderverdeeld in 10 verschillende kamertypes. Er is voor ieder wat wils. Na afloop kunt u nagenieten van uw trouwdag in een van de suites of deluxe kamers. 

Makkelijk bereikbaar voor al uw bruiloftsgasten

Hotel Central is makkelijk bereikbaar voor zowel met auto als met openbaar vervoer. Het hotel beschikt over 110 eigen parkeerplaatsen in een afgesloten parkeerkelder tegen gereduceerde parkeertarieven. Het station is gelegen op slechts 7 minuten loopafstand. 

Meer informatie

Met ‘meer dan een eeuw ervaring’ in de Bossche Gastvrijheid maken wij van uw trouwdag een waar succes. Voor meer informatie, een rondleiding en een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Dit kan dagelijks, ook ’s avonds en in het weekend. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op: 073-6926926.


Burgemeester Loeffplein 98
5211RX  'S-HERTOGENBOSCH
Tel: 073-6926926
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie