Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Kasteel Heeswijk authentieke feestlocatie met de juiste sfeer

Receptie, diner of feest. Exclusiviteit is de norm

Waar ooit de wijnen van de baron rijpten, worden tegenwoordig recepties gehouden. En feestelijk gedineerd, alles op maat en exclusief toegesneden wensen van onze gasten. Met een vriendelijke bediening en heerlijke spijzen en dranken binnen handbereik, zorgen we ervoor dat je je ook echt onze gast voelt. De authentieke gewelven van het kasteel geven niet alleen de juiste sfeer voor een uniek diner, maar ook de ruimte om het feest nog meer luister bij te zetten.

Als je iets te vieren hebt...

Kasteel Heeswijk is al eeuwen een plaats waar de bewoners gewend zijn aan het geven van feesten. Klein en groot, voor elk gezelschap, voor elke gelegenheid. Wat dat betreft kunnen we stellen dat we in de voetsporen treden en er telkens weer voor zorgen dat onze gasten hier een onvergetelijke dag beleven. 

Verschillende ruimtes

De keldergewelven zijn het meest geschikt voor grotere gezelschappen en feesten. Maar wie een unieke exclusieve feestlocatie zoekt kan ook de Ridderzaal of de Portrettenzaal van het kasteel reserveren voor een diner of receptie.

Kom vrijblijvend een keer praten

Jullie dag, jullie feest verdient alle aandacht. En die krijg je ook! Wij bieden ruim tijd en aandacht in het traject naar de bruiloft toe en adviseren jullie graag. Hetzelfde geldt als je wilt komen voor een recpetie, diner of feest. Wij hebben inmiddels 25 jaar ervaring. Wat je ook viert, in Kasteel Heeswijk heeft alles een exclusief karakter. Plan daarom op tijd een reservering om teleurstellingen te voorkomen. Wij denken graag mee met inspirerende ideeën en voorstellen, geheel vrijblijvend.


Kasteel 4
5473VA  HEESWIJK-DINTHER
Tel: 0413 292352
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie