Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Landgoed Kapellerput onvergetelijk feest met verlichte dansvloer

Feesten & recepties

Voor feesten en recepties heeft Landgoed Kapellerput werkelijk alles in huis. Van intieme borrel tot een onvergetelijk feest met verlichte dansvloer. Volop keuze. Een podium voor de DJ of bruiloftband. Smaakvolle proeverijen, een goed glas wijn of een van onze huisbieren KABAN en Inspirator. Met altijd een fijn ontvangst en gastvrije bediening. Verzekerd van een heerlijke sfeer, en veel gezelligheid.

Kapellerput is officiële trouwlocatie

Elkaar het ja-woord geven bij Landgoed Kapellerput in Heeze kan zelfs op zondag! Een droomlocatie voor iedere bruiloft. Persoonlijk, met oog voor detail. Alles onder één dak... Figuurlijk, want ook de omringende natuur biedt volop mogelijkheden. Willen jullie een sfeervolle trouwceremonie in de Kapelzaal of jullie liever op de hei? Een intieme receptie of juist een spetterend feest? Jullie kiezen!

Romantische bruidskamer

De prachtige bruidskamer ligt op een bijzondere en rustige plek en is lekker licht. Deze kamer is de mooiste van allemaal! Stijlvol, volop ruimte voor romantiek. En met leuke verrassingen. Wat een bijzondere nacht samen! Ook je gasten kunnen in het hotel overnachten. De volgende ochtend genieten jullie samen met jullie gasten na, tijdens een heerlijke en uitgebreid ontbijt.


Somerenseweg 100
5591TN  HEEZE
Tel: 040-2241922
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie