Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Michelle Wever Photography fotografe met een klassieke stijl

Bruidsfotograaf

Het is geen makkelijke keuze om een bruidsfotograaf te kiezen. Met de fotograaf breng je het grootste gedeelte van je huwelijk door en intieme momenten vastleggen. Liefdevolle momenten, geluk en emotie. Een verzameling van bijzondere herinneringen aan een schitterende dag die een leven lang meegaan voor jezelf en je (klein)kinderen. Om dit te creëren is een goede klik en vertrouwen tussen bruidspaar en fotograaf een belangrijk onderdeel.  

Tijdloze klassieke stijl, zonder al te veel poespas

Fotografie betekent voor mij het vertellen van een verhaal, het vastleggen van herinneringen. Waardevolle en liefdevolle momenten die je later kunt herbeleven. Die ene seconde vastgelegd in beeld, een herinnering voor altijd. Mijn stijl is te herkennen aan pure, lichte foto’s die laten zien wie je bent. Een tijdloze klassieke stijl, zonder al te veel poespas. Een onvergetelijke dag. Het vastleggen hiervan is hier een belangrijk onderdeel van. Tijdens het huwelijk zal ik me zoveel mogelijk onzichtbaar op de achtergrond houden om jullie meest bijzondere momenten en emoties vast te leggen. 

Graag wil ik jullie ontmoeten!

Op zoek naar een fotograaf om jullie herinneringen vast te leggen en spreekt mijn stijl jou aan? Dan ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal. Je kunt het contactformulier invullen op deze pagina. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!


Scheldestraat 61
9725KP  GRONINGEN
Tel: 0619095446
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie