Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


Hou de spanning erin, zelfs na het trouwen!

lekkernijen bruiloft

Een aantal maanden geleden zijn jullie in het huwelijksbootje gestapt. Een onvergetelijke dag met al jullie dierbaren. Deze dag stond in het teken van de liefde, de liefde die jullie hebben voor elkaar. En wanneer je volmondig “JA” tegen elkaar hebt gezegd, is er de itentie om voor altijd bij elkaar te blijven en elkaar te steunen in goede en in slechte tijden, toch? Wanneer je al een tijdje getrouwd bent, kan het voelen alsof alles wat “gewoontjes” wordt, maar je moet natuurlijk wel zelf de slingers ophangen! Hou de spanning erin, zelfs na het trouwen! 

Gaan er dingen veranderen als je getrouwd bent?

Je krijgt misschien wel eens de vraag “Bevalt het getrouwde leven?” of “Is er ook iets veranderd?”. Natuurlijk is er wel iets veranderd. Jullie gaan nu als “man en vrouw” door het leven. En ja, eerlijk is eerlijk, trouwen heeft iets magisch. Ook brengt het financieel wat voordelen met zich mee. Alles is in principe voor later goed geregeld. Het kan zijn dat je partner niet echt vindt dat er iets veranderd is of dat het in ieder geval niet anders voelt. En dat is eigenlijk een groot compliment. Want als het wel anders was geweest, dan zou het ook niet goed zijn toch? 

schoenen bruiloft

Stel je toch eens voor…

Stel je toch eens voor: jullie relatie veranderd compleet na het huwelijk… met dat vooruitzicht zou je niet in het huwelijksbootje gestapt zijn toch? Je houd van hem of haar als je partner, je wil geen ander en daarom heb je volmondig “JA” tegen hem of haar gezegd. Ook om te laten zien naar je familie en vrienden dat jullie bij elkaar horen. Je wilt de rest van je leven met hem of haar delen. 

Hou de spanning erin!

Vind je alles wat “gewoontjes” worden de laatste tijd? Daar kan natuurlijk iets aan gedaan worden! Ieder mens houd van romantiek en iedereen wil wel eens een keer verrast worden. Boek bijvoorbeeld een hotel, ga een dagje weg, geniet van een heerlijk diner bij je favoriete restaurant of ga samen naar de film. Maar ook op seksueel gebied kun je experimenteren. Koop massageolie of iets anders sfeer verhogends. Online heb je hier verschillende mogelijkheden voor. Je kunt een penisring bestellen bij Easytoys.nl, maar er zijn ook andere speeltjes verkrijgbaar. Is dit echt niets voor jou? Dan kun je het ook bij een gezellig avondje uit houden.

eten bruiloft

Kortom, investeer in je relatie en houd het spannend. Zorg er samen voor dat je niet in een ‘sleur’ terecht komt. Jullie hebben niet voor niets “JA” tegen elkaar gezegd toch?