Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Landgoed Kapellerput unieke bruidskamer voor de huwelijksnacht

Stijlvol en romantisch overnachten

De prachtige bruidskamer ligt op een rustige plek en is lekker licht. Deze kamer is de mooiste van allemaal! Stijlvol, volop ruimte voor romantiek. En met leuke verrassingen. Wat een bijzondere huwelijksnacht samen! Ook je gasten kunnen in het hotel overnachten. De volgende ochtend genieten jullie samen met jullie gasten na, tijdens een lekkere en uitgebreid ontbijt.

Kapellerput is officiële trouwlocatie

Trouwen op Landgoed Kapellerput in Heeze kan zelfs op zondag! Een droomlocatie voor ieder huwelijk. Persoonlijk, met oog voor detail. Alles onder één dak... Figuurlijk, want ook de omringende natuur biedt volop mogelijkheden. Willen jullie een sfeervolle ceremonie in de Kapelzaal of geven jullie elkaar liever het ja-woord op de hei? Een intieme receptie of juist een fantastisch feest? Jullie kiezen!

Van intieme borrel tot spetterend feest

Voor feesten en recepties heeft Landgoed Kapellerput werkelijk alles in huis. Van intieme borrel tot spetterend feest met verlichte dansvloer. Volop keuze. Een podium voor de DJ of bruiloftband. Smaakvolle proeverijen, een goed glas wijn of een van onze huisbieren KABAN en Inspirator. Met altijd een fijn ontvangst en gastvrije bediening. Verzekerd van een heerlijke sfeer, en veel gezelligheid.

 


Somerenseweg 100
5591TN  HEEZE
Tel: 040-2241922
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie