Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Kort Catering partyverhuur en styling voor je bruiloft

Uw bruiloft tot in de puntjes geregeld

Het huwelijk is een van de mooiste dagen uit uw leven. U wilt dat alles klopt en tot in de puntjes is geregeld. De Kort Catering zorgt er voor dat u nergens omkijken naar heeft. Zo bent u ervan verzekerd dat:
• U samen de mooiste bruidstaart aansnijdt.
• Uw gasten genieten van smaakvolle, creatieve en feestelijke hapjes, dranken en gerechten.
• Uw feest- en/of trouwlocatie precies is ingericht naar uw wensen, eventueel inclusief de muzikale omlijsting, partyverhuur en/of het entertainment.
• Uw feest soepel verloopt dankzij ons professionele team van gastheren en –vrouwen.

Inrichting van uw locatie

Om de juiste sfeer tijdens uw trouwdag te creëren, kunnen wij zorg dragen voor diverse soorten serviesgoed, glaswerk, linnen, groen- bloem- en tafeldecoraties. Alle materialen zijn tevens apart te huren. Voor de inrichting van uw locatie, tent of overige ruimte bieden wij diverse mogelijkheden met betrekking tot meubilair. Het meubilair is zowel in standaard als trendy uitvoering leverbaar. Statafels (eventueel afgerokt), dinertafels, buffettafels, diverse soorten stoelen, diverse baruitvoeringen, verlichting, kamerschermen, plantenzuilen, podium, garderobes, lopers met afzetpaaltjes en wandstoffering. 

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak garandeert dat creativiteit en kwaliteit in perfecte balans zijn. Dit begint al bij de eerste kennismaking. We bespreken uw wensen en combineren dit met onze creatieve mogelijkheden. Daarna kunt u genieten van een kleine proeverij om te bepalen of wij aan uw verwachtingen voldoen. Bent u tevreden? Dan zorgen we er voor dat uw wensen worden vertaald naar catering van hoge kwaliteit, passend binnen uw budget. Dit doen wij allemaal vrijblijvend en kosteloos, zodat u de rust en tijd heeft om te bepalen of wij uw droomfeest werkelijkheid mogen maken. Wij bewegen met u mee, kiezen voor een veelzijdige oplossing en staan voortdurend voor u klaar. Het enige wat je hoeft te doen is met volle teugen genieten van de mooiste dag in uw even. Wij blijven u verrassen….met smaak!


Ericssonstraat 30
5121ML  RIJEN
Tel: 0161-240402
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie