Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Happy-Point partyverhuur zorgt voor de juiste ambiance

U kunt bij ons terecht voor de partyverhuur

Om uw huwelijksfeest compleet te maken kunt u bij ons terecht voor de partyverhuur. Ook kunt u bij ons terecht voor vele eyecatchers, o.a. opblaasbaar Hart (evt met naam echtpaar erop) opblaasbaar Bruidspaar (met bijpassende banner 'Hulde aan het Bruidspaar') en diverse afmetingen opblaasbare champagneflessen. Al deze blikvangers zorgen voor een schitterende aankleding bij het bruidspaar voor de deur of bij de feest- en/of trouwlocatie.

Witte duiven loslaten op uw trouwdag

Het loslaten van witte duiven bij een trouwdag is een onvergetelijk moment op een zeer speciale dag. Bruidsduiven zijn symbool van vrede en geluk. Veelal worden de bruidsduiven losgelaten bij de trouwlocatie (gemeentehuis) of kerk. Happy-Point verhuurt de bruidsduiven in een straal van 30 kilometer rondom Breda. De witte (post)duiven zitten in een mooie mand met bijpassende strik.

Kom vrijblijvend langs

Graag nodigen wij u vrijblijvend uit voor een bezoek aan ons kantoor om nader kennis te maken en uw eventuele vragen te beantwoorden, diverse mogelijkheden te bespreken en producten "live" te kunnen presenteren. Dit alles onder het genot van een Brabantse kop koffie met koek!


Mathenessestraat 67A1
4834EA  BREDA
Tel: 076 5415966
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie