Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Axitraxi Fun - Games - Events al 30 jaar een begrip

Voor een sfeervolle bruiloft

Axitraxi, de sfeermaker op jouw mooiste dag. Wanneer je een artikel of tent wilt huren, kun je uit verschillende mogelijkheden kiezen. Deze mogelijkheden hebben betrekking op vervoer, opbouwen en afbreken door onze medewerkers. Voor de verhuur van springkussens tot tentenverhuur. Alles voor een sfeervolle bruiloft.

Nodig je kids uit op je bruiloft?

Die kunnen zich uren vermaken op een luchtkussen, dit draagt zeker bij aan de sfeer op jouw feest. Wij verhuren betaalbare springkussens in diverse thema’s. Een tent met alle toebehoren behoort ook tot de opties. Axitraxi biedt tenten aan in diverse maten. Met als extra optie meubilair zoals bankensets en statafels. Om het nog aangenamer en sfeervoller te maken verhuren we ook heaters, verlichting en rode lopers.

Ballonnen voor iedere gelegenheid    

Ben je op zoek naar een unieke ballonpilaar? Een prachtige ballonboog voor boven de entree van de trouwlocatie? Chique ballonslingers voor aan het plafond van jouw feestzaal? Ballonnentrossen voor tijdens de huwelijksvoltrekking? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een shop waar al onze producten te zien zijn, van een heliumfles die je direct mee kunt nemen, tot vlaggenlijnen en losse ballonnen. En wil je advies voor ballondecoraties voor jouw trouwdag? Wij helpen je graag!     


Bijsterhuizen 1178
6546AS  NIJMEGEN
Tel: 024-3582885
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie