Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Happy-Point maak uw trouwdag compleet met onze feestartikelen

De sfeermaker op uw bruiloft

Happy-Point is de sfeermaker op uw bruiloft. U kunt bij ons namelijk terecht voor vele eyecatchers, o.a. opblaasbaar Hart (evt met naam echtpaar erop) opblaasbaar Bruidspaar (met bijpassende banner 'Hulde aan het Bruidspaar') en diverse afmetingen opblaasbare champagneflessen. Al deze blikvangers zorgen voor een prachtige aankleding bij het bruidspaar voor de deur of bij de feest- en/of trouwlocatie.

Het loslaten van bruidsduiven

Het loslaten van bruidsduiven is een bijzonder moment op een zeer speciale dag. Bruidsduiven zijn symbool van vrede en geluk. Veelal worden de bruidsduiven losgelaten bij de trouwlocatie (gemeentehuis) of kerk. Happy-Point verhuurt de bruidsduiven in een straal van 30 kilometer rondom Breda. De witte (post)duiven zitten in een schitterende mand met bijpassende strik.

Kom vrijblijvend langs

Graag nodigen wij u vrijblijvend uit voor een bezoek aan ons kantoor om nader kennis te maken en uw eventuele vragen te beantwoorden, diverse mogelijkheden te bespreken en producten "live" te kunnen presenteren. Dit alles onder het genot van een Brabantse kop koffie met koek!


Kroonstraat 41A
4879AV  ETTEN-LEUR
Tel: 076-5415966 / 0623986559
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie