Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Song-Smederij prachtige persoonlijke liedjes voor bruidsparen

Maak je bruiloft persoonlijk met mooie muziek

Een speciaal tintje aan de mooiste dag van je leven geven? Daar kan de Song-Smederij je bij helpen! De Song-Smederij schrijft een prachtig lied op maat voor bruidsparen die nét even iets anders willen. Marjon, de oprichtster en zangeres van de Song-Smederij, komt bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek probeert ze allerlei mooie verhalen, lieve uitspraken en leuke anekdotes over jullie te verzamelen. Daarna gaat ze een uniek lied schrijven dat qua tekst en muziek helemaal bij jullie past. Dat lied komt ze live zingen bij de ceremonie, samen met Jeffrey, haar vaste pianist. Verder zorgt ze voor een professionele geluidsopname, zodat je je eigen lied altijd terug kan luisteren, als muzikale herinnering aan jullie trouwdag.

Er is van alles mogelijk

Bij de Song-Smederij staat het persoonlijke aspect voorop. Bij je eigen lied kan alles zelf bepaald worden. Wil je graag een Nederlandstalig liedje, of heb je liever een Engelse tekst? Wil je het heel klein houden, met alleen piano en zang, of heb je liever een gitaar en andere instrumenten erbij? Wil je een rustig lied of een lekker vlotte song? Het is helemaal aan jullie. 

Meer weten? Neem gerust contact op!

De Song-Smederij komt natuurlijk niet voor 1 liedje naar jullie trouwdag, dat zou zonde zijn. Er is een groot repertoire waar je uit kunt kiezen, zodat de huwelijksvoltrekking, de receptie of het diner aangekleed kan worden met prachtige muziek. Je mag zelfs van tevoren je eigen verzoeknummer indienen, dat speciaal voor jullie ingestudeerd wordt. Wil je weten wat er allemaal nog meer mogelijk is, neem dan even contact op. 


Oude Postweg 75
7557DB  HENGELO
Tel: 0647311150
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie