Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag trouwambtenaar Harriët Vijsma maakt jouw bruiloft uniek

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Dat er veel bij een huwelijk komt kijken was jullie vast niet ontgaan. Hebben jullie er ook al overna gedacht hoe deze dag er voor jullie uit moet komen te zien? Wat jullie nodig hebben, is een trouwambtenaar die luistert naar jullie wensen en die van jullie ja-woord een onvergetelijk moment maakt, waar natuurlijk ook een traantje bij weg mag vloeien. Een trouwceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer jullie mij kiezen als trouwambtenaar! In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Elkaar opnieuw het ja-woord geven

Wat is er nu mooier dan elkaar opnieuw het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrineden. Het maakt niet uit waar het huwelijk plaatsvindt, dat kan in huiselijke sferen, op de feestlocatiek, een favoriete plek in het bos of waar jullie eerste ontmoetingsplek. Ik ga er samen met jullie voor zorgen dat er een prachtige speech komt, waarin jullie kunnen terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat was misschien nog gaat komen.

Zingen tijdens ceremonies

Al over de muziek voor jullie bruiloft nagedacht? Harriët Vijsma is van jongs af aan al bezig met muziek. Toen ze klein was is ze begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op trouwerijen hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n schitterende stem is een feest om te begeleiden!


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie