Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_mill_en_sint_hubert

Trouwen in de gemeente Mill en Sint-Hubert

Het huwelijk is één van de mogelijkheden om de relatie met je partner officieel vast te leggen. Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan doe je eerst een melding in de gemeente waar je gaat trouwen. Dit hoeft niet in de woongemeente te gebeuren. Je kunt de melding schriftelijk doen of je kunt persoonlijk bij de gemeente langs gaan.

Een historische gebeurtenis op een historische plaats...

Elkaar het ja-woord geven doe je niet zomaar overal. Deze stap zet je op een plek waar je je prettig voelt. In de gemeente Mill en Sint Hubert is het mogelijk om dit speciale moment helemaal zelf vorm te geven. Niet alleen de keuze van de locaties is vrij ook het tijdstip waarop wordt getrouwd is helemaal zelf te kiezen.

Dus heeft het bruidspaar elkaar omstreeks middernacht leren kennen en willen ze ook op dát tijdstip elkaar eeuwige trouw beloven... dat kan in de gemeente Mill en Sint Hubert.

In de gemeente Mill en Sint Hubert is ook de keuze voor een locatie helemaal vrij. Zelfs trouwen in de eigen achtertuin is daarvoor mogelijk. Neem voor vragen of ideeën contact op met de medewerkers van Burgerzaken. Zij kunnen jullie alles vertellen over de uitgebreide mogelijkheden.

Trouwlocaties

In de gemeente Mill en Sint Hubert zijn er natuurlijk ook enkele prachtige, speciaal door de gemeente aangewezen trouwlocaties.
Kasteel Aldendriel
• "O.L. Vrouw ten Hove" Kapel
• Landgoed Tongelaar

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Voor het gratis huwelijk moet je contact opnemen met de gemeente Mill en Sint-Hubert.

Meer informatie over trouwen in Mill en Sint-Hubert

Gemeentehuis Mill en Sint-Hubert
Kerkstraat 1
5451 BM Mill
Tel: 0485 460300
Website: www.gemeente-mill.nl
E-mail: info@gemeente-mill.nl