Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Cotton Bird online webshop met unieke trouwkaarten

Speciale creaties in allerlei vormen en kleuren

De trouwcollectie van Cotton Bird omvat een tal van speciale creaties in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. Kies je trouwkaart, menukaart, save the date, wijnetiketten, tafelkaartjes en nog vele andere decoraties uit een van onze zes huisstijlen. 

Klassieke uitnodiging

Huwelijkskaarten van een stijlvol en chic ontwerp met als basis: tijdloos wit. Reliëf, parelmoer en een lintje maken de klassieke uitnodiging helemaal af.

Hipster

Deze trendy lifestyle geregeerd door Nietzsche, Bowie en de retrocultuur heeft ons geïnspireerd bij het ontwerpen van onze Hipster uitnodigingen. Dit is onze hulde aan vinyl, de welbekende moustache en Grizzly Bear!

Vintage

Kies een trouwkaart in de kleuren van het verleden: aquarel, oudroze of een mooi Liberty patroon. Laat je betoveren door alle kleine details, zoals etiketten, vetertjes en labels die bij onze vintage collectie horen.

Haute Couture

Voor de collectie Haute Couture hebben we ons laten inspireren door de wereld van de mode. Deze unieke, ingetogen trouwuitnodigingen met fijne pasteltinten stralen elegantie en subtiliteit uit.

Trendy 

Deze schitterende trouwkaarten hebben een chique zigeunerlook met etnische invloeden en verfrissende, natuurlijke kleuren. Vier de comeback van zwart, rood, geel, photobooth-foto's en polaroids!

Illustraties

Een droombruiloft door de ogen van onze ontwerpers? Deze collectie zit boordevol trouwuitnodigingen die met liefde, swing en veel humor zijn gemaakt.   UTRECHT
Tel: 085-3031479
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie