Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

hipDesign klassieke, vintage en originele trouwkaarten

Trouwkaarten maak je zelf bij hipDesign!

Op zoek naar originele trouwkaarten? HipDesign is dé online huwelijkskaarten shop met een ruime collectie in verschillende stijlen. Van vintage en hip tot botanical en klassiek. De studio van hipDesign volgt trends op gebied van wonen, mode en bruiloften, ze werken samen met verschillende bloggers en zijn actief op Pinterest en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Zelf aanpassen

En wat super fijn is, is dat je bij hipDesign de kaartjes naar eigen wens kunt aanpassen. In de online editor kun je bijvoorbeeld super makkelijk de achtergrond aanpassen, bijvoorbeeld in de themakleur van je bruiloft! Daarnaast kun je kiezen uit diverse lettertypes, afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Samen ontwerpen

Staat het ideale kaartje voor jou niet op onze website en heb je zelf een idee? Dat is alleen maar heel erg leuk! Stuur hipDesign een mailtje met je wensen en je inspiratie, dan kan de ontwerpstudio een originele en unieke trouwkaart ontwerpen.

Wat hulp nodig?

Soms is het fijn als er even iemand meekijkt tijdens het ontwerpen of het bestellen. Je kunt elke werkdag van 9:00 tot 21:00 bellen met de klantenservice of met een van de designers!

 


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-0438004
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie