Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

 

Trouwkaarten zelf ontwerpen of laten ontwerpen?


Kijk op deze website in het onderdeel Trouwkaarten en zoek een bedrijf uit voor jullie trouwkaarten. Bezoek deze leverancier of drukker van de trouwkaarten en neem desgewenst 1 of meerdere boeken mee met voorbeelden. De meeste boeken met trouwkaarten hebben wel een eigen stijl, waardoor je zo kort voor je bruiloft geen rugklachten riskeert om tientallen boeken mee te slepen naar huis.

 

*tip: Er zijn ook steeds meer mogelijkheden om je eigen kaarten te laten ontwerpen. Uiteraard hangt daar wel een extra prijskaartje aan.


*tip: Adresseer tijdig de enveloppen van de trouwkaarten en let erop dat je de juiste uitnodiging via de bijbehorende envelop verstuurt.


*tip: Bij het postkantoor zijn speciale trouwpostzegels te koop om de enveloppen mee te frankeren.


*tip: Kiezen jullie voor gemak en niet voor dat gedoe met postzegels, laat de enveloppen dan zonder zegels achter bij de balie van het postkantoor, waar ze dan even snel machinaal gefrankeerd worden.


*tip: Verstuur de trouwkaarten vroegtijdig, i.v.m. mogelijke andere verplichtingen van jullie gasten. Hou hierbij vooral ook rekening mee of er in de tussenliggende periode nog vakanties zijn. Wil je op zeker spelen, verstuur de trouwkaarten dan zes weken voor de trouwdag.