Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Brasserie Tivoli trouwen in het prachtige voormalige broederhuis

De grote dag

Allereerst, gefeliciteerd met het prachtige voornemen om jullie liefde met elkaar in het echt te verbinden! De trouwdag is voor iedereen speciaal. Op de dag zelf wilt u genieten. Wij zijn een sfeervolle trouwlocatie en nemen voor u alle zorg uit handen. Wilt u een uniek feest? Of juist sfeervol intiem? Bij ons is alles mogelijk en maken wij een dag, avond, diner en/of feest op maat.

Trouwen op een unieke trouwlocatie

Trouwen in het gemeentehuis? Wat is er specialer dan trouwen bij Brasserie Tivoli? Een unieke trouwlocatie waar jullie elkaar het ja-woord geven in een prachtig historische omgeving. In een voormalig Broederhuis, in onze schitterende bibliotheek of onze prachtige botanische tuin.

Een ruimte voor elk gezelschap

In Brasserie Tivoli vindt u altijd de sfeer die u zoekt. De kapel van Saint louis, de geressorteerde bibliotheek, botanische tuin, oosterse tandoortent, tuinzaal, refter en natuurlijk de gezellige brasserie zelf. Verschillende bijzondere ruimtes met allen een eigen uitstraling en formaat. Of u nu met 15 of 500 personen bent, bij ons is het mogelijk!

Dineren, borrelen, feesten

Van barbecue tot luxe 3-gangen diner, en van high-wine tot buffet, alles is bij ons mogelijk. Wij verzorgen een bijzondere dag op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek.


Jezuïetenplein 33
4731HX  OUDENBOSCH
Tel: 0165-726996
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie