Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Volksabdij & Restaurant De Blauwe Pauw trouwlocatie

Jullie mooiste dag in een bijzonder natuurlijke omgeving

Volksabdij Onze Lieve Vrouw ter Duinen in Ossendrecht is de perfecte trouwlocatie om jouw huwelijksinzegening, receptie, diner en feestavond te vieren! De meest speciale dag van jouw leven moet er natuurlijk precies uitzien zoals jij dat wilt. De Volksabdij en restaurant De Blauwe Pauw kan voor uw huwelijk de perfecte trouwlocatie zijn.

Geschiedenis

De Volksabdij is opgericht in 1935. Ten tijde van de crisisjaren heeft kapelaan Flor van Putte de abdij opgericht om jeugdige werklozen in die tijd aan het werk te zetten. Inmiddels zijn de Abdij en het restaurant geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, maar is de historie bewaard gebleven.

Huwelijksinzegening in de kapel

In ons prachtige kapel in het abdijgebouw is het mogelijk zowel uw burgerlijke als kerkelijke huwelijk te laten voltrekken. De kapel is door zijn intieme sfeer een ideale vervanging voor het gemeentehuis of kerk. Wij zijn in de Gemeente Woensdrecht goedgekeurd als externe trouwlocatie. De kapel kan ingedeeld en versierd worden naar jouw eigen wensen.

Toast en Bruidstaart

Aansluitend kunnen we je ontvangen in onze prachtige serre van het restaurant De Blauwe Pauw. Daar kan getoast worden op jouw ver beklonken huwelijk met een glas bubbels. Tevens kan dan de bruidstaart worden aangesneden. Bij goed weer kan dat uiteraard ook heerlijk op ons terras!

Diner, Buffet of BBQ

Na de toast kan er heerlijk gedineerd worden. Uiteraard serveren we diverse menu’s die we graag samen met jullie samenstellen. Ook is een uitgebreid buffet mogelijk of een ongedwongen en informele BBQ op het terras!

Spetterend feest

Onze serre is vervolgens het toneel voor uw spetterende feestavond. De zaal kan ingedeeld worden naar uw wensen. Je kunt kiezen uit één van onze compleet verzorgde feestarrangementen. Maar natuurlijk kan ook de avond verzorgd worden zoals jullie dat willen. We helpen jullie graag met zoeken naar passende muziek en aankleding.

Overnachten in de abdij

Wat is er nu leuker en makkelijker om na afloop met uw vrienden of familie te overnachten op één van onze abdijkamers! Sowieso krijg je als bruidspaar van ons een kamer aangeboden. De daaropvolgende ochtend kun je genieten van een ontbijt en de dag nog eens rustig napraten. De tarieven van de kamers zijn erg scherp.

We hebben alles in huis voor een speciale dag

Kortom; we hebben alle ingrediënten in huis voor een fantastische dag. We denken graag mee voor een invulling zoals jullie dat wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dan ook zeker dat we er aan kunnen meewerken jullie belangrijke dag tot een onvergetelijk moment te maken! Het is tenslotte júllie dag!


O.L.V. Ter Duinenlaan 199
4641RM  OSSENDRECHT
Tel: 0164-672546
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie