Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

TZ Trouwringen Den Bosch jouw trouwringenspecialist

Meerdere vestigingen met bijzondere trouwringen

Trouwringen Den Bosch is onderdeel van TZ Trouwringen. TZ Trouwringen heeft de meest bijzondere trouwringen collectie van Nederland en heeft naast Den Bosch vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Zwolle, Den Haag en Haarlem. Onze collectie trouwringen bestaat uit gouden trouwringen, witgouden trouwringen, palladium trouwringen, bi-color trouwringen, titanium trouwringen en trouwringen in staal gecombineerd met goud.

Ringen vervaardigd met vakmanschap, passie en liefde

Wij vertegenwoordigen Europa's TopMerken die op hun beurt met vakmanschap, passie en liefde deze trouwringen vervaardigen. Wij doen rechtstreeks zaken met deze fabrikanten, zodat wij jullie vaste lage prijzen kunnen aanbieden. Het afgelopen jaar zijn wij meerdere keren als trouwringen specialist op televisie bij SMS 6 in een lifestyle programma te zien geweest en we verschijnen regelmatig in het huwelijksmagazine Bruid en Bruidegom.

Soorten en stijlen in iedere prijsklasse

De collectie trouwringen met verschillende stijlen en materialen zijn onderverdeeld in traditionele, moderne, bijzondere en exclusieve trouwringen in iedere prijsklasse. Jullie kunnen in alle rust en in een gezellige en ontspannen sfeer stap voor stap de collectie van jullie keuze bekijken. Praktisch alles is mogelijk om bijvoorbeeld de ringen geheel persoonlijk aant e passen op kleur, breedte, diamantzetting en misschien wel een persoonlijke gravure in jullie eigen handschrift d.m.v. laser e.d. zo zijn de trouwringen ook aan te passen op jullie budget. Hebben jullie zelf een uniek ontwerp of willen jullie trouwringen laten ontwerpen? Ook dat kan bij Trouwringen Den Bosch! Onze goudsmeden denken graag actief met jullie mee.


Lange Putstraat 14
5211KN  'S HERTOGENBOSCH
Tel: 038-2304868
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie