Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsboetiek Lovely Lady trouwschoenen in de perfecte kleur

Bruidsboetiek met jarenlange ervaring

Bruidsboetiek Lovely Lady is al 42 jaar een begrip in de bruidsmode. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de bruiden een zorgvuldig geselecteerde collectie aanbieden, waarin alleen de meest unieke trouwjurken een plaats hebben. Op onze site www.lovelylady.nl zijn alle japonnen te bewonderen. Uiteraard hebben we ook een ruime keuze in prachtige stijlvolle accessoires zoals trouwschoenen, sluiers, lingerie en sieraden.

Wie zijn wij?

Lovely Lady beschikt over een jong en bruisend team, voor wie bruidsmode een passie is. Lovely Lady verwelkomt je in een sfeervolle winkel, we maken van elke passessie een feestje en de adviseuse gaat samen met jou op zoek naar jouw droomjapon. Ook hebben wij een ruime keuze in onze outlet! Voor elk budget een sprankelende bruid.

Atelier aan huis

We hebbe een Atelier aan huis waardoor jouw eigen unieke inbreng aan de trouwjurk altijd gerealiseerd kan worden. De ervaren coupeuses zijn zeer creatief en helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droom! Wil je een bijzondere creatie? Ook dat is mogelijk! Ons team gaat graag met jou om de tekentafel om voor jou een prachtig droomresultaat te creëren. 

Unieke jurkjes voor de bruidsmeisjes

Voor de bruidsmeisjes hebben wij een aantal mooie jurkjes in huis, maar ook hiervoor geldt dat door het atelier, geheel passend bij de uitgekozen bruidsjapon, er prachtige bruidsmeisjesjurkjes gemaakt kunnen worden.

VIP Avonden

Perfect voor de druk bezette moderne jonge vrouw van deze tijd: onze VIP avonden! Als je er zeker van wilt zijn dat je in alle rust en in een sfeervolle ambiance jouw bruidsjapon kunt uitkiezen, met daarbij een hapje en een drankje.

Maak vrijblijvend een afspraak

Nieuwsgierig geworden? Maak gauw een afspraak en maak kennis met jouw droomjapon.


Stationsstraat 86
5141GG  WAALWIJK
Tel: 0416-337388
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie