Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Lenssen Mannenmode van top tot teen word jij gekleed!

Speciale trouwafdeling voor de bruidegom

Voor de trouwdag kun je terecht bij Lenssen Mannenmode. Op onze trouwafdeling heb je als bruidegom de keus uit prachtige trouwpakken. We zijn al vele jaren gespecialiseerd in trouwpakken en Party suits en kunnen je daarom uitstekend helpen. Een trouwpak heeft immers een heel andere snit dan een business suit. Het is een klasse apart. Een collectie mooie pakken, trouwschoenen, hemden en alle overige accessoires hangen voor je klaar om jou er perfect uit te laten zien.

Het trouwkostuum laten aansluiten bij de trouwjurk

Natuurlijk is de jurk voor jou een verrassing. Om te zorgen dat jullie als paar schitteren, kunnen we het trouwkostuum optimaal laten aansluiten bij de trouwjurk. Een klein lapje stof van de trouwjurk helpt bij het bepalen van de juiste materiaalsoort en kleur. 

Van top tot teen gekleed

Één ding is zeker: Lenssen Mannenmode zorgt ervoor dat jij van top tot teen gekleed bent en een onuitwisbare indruk nalaat op die ene speciale dag. Wij hebben alles in huis om je van top tot teen te kleden!

Suits & more by Lenssen Mannenmode

Lenssen Mannenmode heeft méér dan een stoere spijkerbroek of een leuk overhemd; wij zijn namelijk specialist op het gebied van kostuums. Niet alleen  is er ruime keuze in trouwpakken of party suits, ook voor de zakelijke outfit hebben wij een breed aanbod in kostuums en overhemden. Wat voor pak je ook zoekt, bij Lenssen Mannenmode kun je het vast vinden! En mocht je maat er niet bij zitten, geen zorgen! Ook op maat gemaakte kostuums, waarbij je het hele kostuums zelf mag ontwerpen, zijn een vaste prik. Dus mocht je op zoek zijn naar iets unieks: wij helpen je graag door ons brede aanbod!


Dorpsstraat 95
5731JH  MIERLO
Tel: 0492-661100
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie