Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Vermeer Trouwpakken prachtige trouwschoenen en accessoires

Één van de meest betrouwbare en vooraanstaande speciaalzaken 

Vermeer-Trouwpakken werd in 1990 in Kaatsheuvel opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest “betrouwbare en vooraanstaande” speciaalzaken in Nederland in het aanbieden van trouwpakken met bijpassende accessoires. Veel mannen willen graag een Italiaans pak als ze trouwen en dat is logisch, want de Italianen staan bekend om hun passende belijning (strak, kort en spannend) en daarbij maken ze gebruik van prachtige elegante stoffen. Een groot deel van de collectie van Vermeer-trouwpakken is dan ook afgestemd op de Italiaanse snit. Maar natuurlijk zijn er bij ons ook de normale comfort modellen aanwezig. Ook duikt In het modebeeld voor de bruidegom het archetype oermodel Lodewijk XIV na lange tijd weer op.

Waar onderscheidt Vermeer-Trouwpakken zich:

Een echt Italiaans model kenmerkt zich doordat de inhoud van het colbert correct aansluit met de pas bereik van de maat pantalon. Italiaanse ontwerpers beamen dit ook. Door specialisatie vele modellen in huis te hebben kunnen wij het model aangeven wat het best bij je past. Uit ervaring weten wij dat de bruidegom dat bij ons als enorm prettig ervaart.

Op afspraak

Wij werken graag op afspraak, natuurlijk vrijblijvend. Neem gerust familie en/of vrienden mee om je te helpen met jouw keuze. En vergeet vooral niet een goede dosis goede zin mee te nemen! Je bent van harte welkom!


Hoofdstraat 59
5171DJ  KAATSHEUVEL
Tel: 0416-272256
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie