Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

2Marry voor een unieke, persoonlijke voltrekking of zegening

Zelfstandig trouwambtenaar

Hebben jullie geen zin in een saaie stijve onpersoonlijke voltrekking of zegening, maar willen jullie een ongedwongen, unieke, persoonlijke en interactieve ceremonie met een enthousiaste en betrokken trouwambtenaar? 

Een BABS die met je meedenkt van A-Z, iemand die meeleeft en die jullie verhaal pakkend en boeiend vertelt, met een lach en een traan, met humor en interactie, maar vooral uniek en persoonlijk: dát ben ik, daar ligt mijn grote kracht. In alle gesprekken die we met elkaar voeren, bij jullie thuis of waar dan ook, leren we elkaar steeds beter kennen. Door niet alleen te luisteren naar wat ik hoor, maar ook te voelen en te zien. Verbaal en non verbaal, het luisteren tussen de regels door. Zien wat liefde doet met mensen, de emoties die daarbij horen ook écht voelen. Dit alles vormt zich tot een verhaal met een rode draad die steeds weer terugkomt.

Wat die rode draad is? Dat kan van alles zijn: de manier waarop jullie elkaar hebben leren kennen, iets wat jullie tegen elkaar zeggen, een gezamenlijke interesse of hobby, álles wat met jullie te maken heeft, gebruik ik als inspiratie om voor jullie een unieke en persoonlijke ceremonie te maken. 

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!  ZUIDLAND
Tel: 0622720782
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie