Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag bijzondere voltrekkingen/zegeningen in heel Nederland

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Bij een voltrekking / zegening van een huwelijk komt heel wat kijken. Jullie hebben vast al nagedacht over hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is een BABS die luistert naar jullie wensen en van jullie bruiloft een onvergetelijke dag kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een voltrekking / zegening met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Jullie ja-woord is een bijzonder moment en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer ik jullie in het echt mag verbinden. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw 'ja' zeggen

Hoe bijzonder is het om opnieuw 'ja' tegen elkaar te zeggen ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Ik ga er samen met jullie voor zorgen dat er een mooie speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 

Muziek tijdens de ceremonie

Al over de muziek voor jullie huwelijk nagedacht? Harriët Vijsma is van kleins af aan al bezig met muziek. Al jong is ze begonnen met pianolessen en heeft in verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. In die tijd heeft ze zang- en danslessen gevolgd. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op trouwerijen hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie