Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwambtenaar Willy van Schie speciale voltrekking-zegening

Voor een persoonlijke voltrekking of zegening

Hebben jullie trouwplannen? Alvast gefeliciteerd met dit bijzondere voornemen! Nu kunnen jullie beginnen met de voorbereidingen, want er komt heel wat bij een huwelijk kijken. Het hoogtepunt van jullie bruiloft is het voltrekken van jullie huwelijk, dus des te meer reden omo dit te doen zoals jullie dat graag willen.  

Willen jullie geen standaard voltrekking of zegening, geen levensloop, geen saaie trouwambtenaar? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres! Er is veel meer uit een ceremonie te halen dan alleen de voltrekking van jullie huwelijk. Maak het vrolijk en persoonlijk, maak het vol liefde met bijzondere herinneringen, maak het samen met jullie getuigen, maak het samen met jullie kinderen, maak het samen met jullie trouwambtenaar. Kortom: maak er wat van! En daar wil ik jullie graag bij helpen, want dit hoogtepunt is er één die men moet herinneren!

Natuurlijk zijn er veel meer hoogtepunten op jullie huwelijk. Het moment dat jullie elkaar voor de eerste keer zien, de trouwreportage, de bruidstaart aansnijden, de toost op jullie huwelijk, jullie openingsdans, de feestavond en nog veel meer... geniet van alle voorbereidingen!


Klein Zundertseweg 13
4882BE  ZUNDERT
Tel: 0651357216
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie