Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Kasteel Heeswijk organiseert workshops voor bruidsparen

 

header-workshops

 

 

Trouwplannen ? “High Tea & bruiloft workshops”

Kasteel Heeswijk organiseert regelmatig met Wedding Wishes weddingplanners workshops voor bruidsparen en ceremonimeesters. Onder het genot van een heerlijke High-tea, een aantal workshops, die je als a.s. bruidspaar en ceremoniemeester(s) niet mag missen.

Maak van je trouwdag een onvergetelijke dag!

Wat kun je verwachten: 
Door leuke actieve workshops te volgen leer onder andere hoe je bijvoorbeeld je openingsdans vorm geeft. De bruidegom leert sabreren met een zwaard en de ceremoniemeester krijgt te horen wat er van hem of haar op zo’n dag wordt verwacht. Verder wordt er aandacht besteed aan de planning van je trouwdag, de styling, hoe een trouwceremonie kan worden ingevuld en onvergetelijk maakt, wat de rol van de gekozen muziek kan zijn en hoe je de feestelijke bruidstaart aansnijdt.

Kortom, allemaal tips en trics om van je trouwdag een onvergetelijke dag te maken.

Kasteel_Heeswijk_Trouwlocatie_workshops

 

Ook zul je vele bedrijven uit de trouwenbranche zien, zij presenteren zich hier, zodat je vele ideeen op kunt doen voor je trouwdag.. Tussen de workshops door zijn er meerdere momenten voor allerlei lekkernijen en een high tea. De organisatie werkt alleen met leveranciers waar ze goede ervaringen mee hebben.

Alle deelnemende aanstaande bruidsparen (en ceremoniemeesters) krijgen na afloop een gratis Goodiebag en een USB-stick met waardevolle belangrijke informatie voor het welslagen van je trouwdag.

De kosten voor zo'n middag zijn € 37,50 p.p.. Bruidsparen en/of ceremoniemeesters kunnen zich aanmelden op www.kasteelheeswijk.nl. Tip: bruidsparen of ceremoniemeesters geef elkaar deze waardevolle middag cadeau.

Aanstaande bruidsparen en hun ceremoniemeesters die wel wat ervaringen voor de bruiloft kunnen gebruiken, kunnen zich aanmelden voor deze heerlijke High-tea & bruiloft workshops. 

Bruidsparen zonder ceremoniemeester zijn ook van harte welkom!