Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

PerfectDress diverse accessoires, van jasjes tot schoenen

Niet alleen de kleding en service, óók de prijs is perfect!

Jouw bruidsjurk mag geen gewone jurk zijn. Jouw jurk moet prachtig, elegant, ietwat sexy en bovenal onvergetelijk zijn. Het vinden van de perfecte jurk of het perfecte kostuum'met bijpassende accessoires is een heuse missie. We helpen je graag. Persoonlijk en op een manier die bij jou past. We nemen de tijd voor je, ons advies is eerlijk en de sfeer is gewoon en gezellig. 

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Ook voor bruiden met een maatje meer kunnen bij ons terecht. We zullen er niets aan gelegen laten om de aankoop van je jurk of pak tot een fijne herinnering te maken. Zo fijn dat je zeker nog eens bij ons terug komt. Weliswaar niet voor een trouwjurk, want trouwen doe je natuurlijk maar één keer. Maar we bieden dan ook zoveel meer... voor minder...

Kinderbruidskleding

Voor de bruidskinderen hebben wij een unieke collectie kindermode. Vroeger geloofde men dat de ogen van alle boze heksen, geesten en demonen op het bruidspaar waren gericht. En daarom waren bruidsmeisjes en jonkers een absolute noodzaak. Zij droegen dezelfde mooie kleding als het bruidspaar. En dat was voor de gemiddelde boze geest tamelijk verwarrend. Door de afleiding zouden ze het bruidspaar met rust laten.

Vrijblijvende pasafspraak

Weet je - al dan niet ongeveer - wat je wilt, maak dan een vrijblijvende pasafspraak. Dat kan eenvoudig via onze website. Wanneer je toevallig in de buurt bent, mag je gerust ook zonder afspraak bij ons binnenlopen hoor. Maar let wel, we kunnen dan niet garanderen dat we je op dat moment de aandacht kunnen geven die je verdient. Ik zie er naar uit om jou, jullie snel in Kranenburg te mogen ontvangen! Enne, natuurlijk, de koffie staat klaar. Of heb je liever thee? Je kunt er voor kiezen je bezoek aan ons meer bijzonder te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een high tea voor jou en degenen die je hebt meegenomen om je bij je keuze te helpen?


Große Straße 2
47559  KRANENBURG (D) CA 5 MIN. V.D. GRENS BIJ NIJMEGEN
Tel: 0652697633
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie