Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Bruidskapsels, Bruidsmode en alles wat daarbij komt kijken

 

bruidskapsels

Op je trouwdag willen jullie er beide natuurlijk tip top uitzien. Belangrijk is om ongeveer een week van te voren naar de schoonheidsspecialist of visagist te gaan om je make-up te testen. Neem een idee mee en kijk samen met de schoonheidsspecialist of dit idee te verwerkelijken is.Samen met de schoonheidsspecialist kom je er vast uit wat jou het mooiste staat en wat ook bij de bruidsjurk past. 

Het haar is net zo belangrijk als make-up. Laat van te voren een paar proefkapsels maken, opsteken of vlechten en kijk waar jij je het prettigst bij voelt. Ook dit kan je het beste 1 of 2 weken voor de trouwdatum doen.

bruidskapsels_trouwen

*Tip: Wat bij welke jurk: bij een jurk met een kraag kun je het beste je haar opsteken. Bij een jurk met een blote hals is het juist leuk als er wat plukjes haar over je hals en langs je gezicht te vallen.

Opsteken: Opgestoken haar is uitermate geschikt voor bruiden die een sluier willen dragen. Als je de sluier later op de dag af wilt doen zit je haar nog steeds goed.

Los haar: Als je er toch voor kiest je haar los te laten hangen is het belangrijk om je haar goed te verstevigen zodat het niet later op de dag gaat pieken.

Kort haar: Ook met kort haar zijn er veel leuke mogelijkheden toch iets bijzonders met je haar te doen op je trouwdag. Je kan aan een kleurspoeling denken of krullen laten zetten. Een diadeem staat heel goed bij kort haar.

 

Terug naar de voorbereiding op het trouwen