Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

B'elle dé bruidstaart die past bij jullie wensen

B’elle taarten

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Jullie gaan een leuke en spannende tijd tegemoet. Er moet veel geregeld worden en overal moet over nagedacht zijn. Waarschijnlijk hebben jullie een stijl en/of thema waarin jullie huwelijk plaats gaat vinden. B’elle zorgt ervoor dat de taart past bij jullie wensen. 

Taart kiezen/ontwerpen

Het kan zijn dat jullie een mooie taart hebben gezien en een eenzelfde taart willen op jullie bruiloft. Maar het kan ook zijn dat jullie de ideale taart nog niet gevonden hebben, maar wel een idee hebben van wat jullie leuk vinden. Ontwerp dan samen met B’elle jullie persoonlijke taart! 

Hoe werkt dit?

Maak een afspraak bij B’elle en bespreek dan jullie voorkeuren voor de taart. Er wordt direct een schets gemaakt van het ontwerp. Deze wordt eventueel nog verbeterd of verder uitgewerkt en naar jullie op gestuurd. Dit kunnen ook meerdere schetsen zijn als er nog niet gelijk een keuze is gemaakt. Hierbij ontvangt u ook een vrijblijvende offerte. 

Proefsessie

Voor een proefsessie mogen jullie 3 smaken doorgeven om te komen proeven. De sessie kost €25,- en wordt verrekend als jullie besluiten te bestellen bij B’elle. 

Prijzen

De prijs van een bruidstaart ligt ongeveer rond de €5,- tot €7,50 per persoon afhankelijk van de hoeveelheid handgemaakte decoraties. De minimale afname is 15 personen. 

Bezorgen

Om er voor te zorgen dat de taart er op uw trouwdag perfect uit ziet, komt B’elle deze op locatie leveren en opbouwen. 


Madame Curieweg 3
5482TL  SCHIJNDEL
Tel: 0657592513
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie