Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Bruiloftmuziek uitzoeken en boeken

 

Bruiloft-muziekFoto: Sound4all

Het is nu tijd om de muziek te gaan boeken. Je kunt hiervoor denken aan band, duo of trio: Live muziek dus. Maar ook aan een leuke Wedding Drive in show. De DJ's van zo'n drive in show zijn ervaren in de muziekkeus en omgang met bruidspaar en bruiloftgasten.
Bespreek bij het boeken van een Dj of Drive-in show ook de mogelijkheden die je veel extra sfeer kunnen leveren tijdens de bruiloft, zoals een verlichte dansvloer, een lasershow, een bellenblaasmaschine en meer van dergelijke apparatuur.

 
*tip : bespreek de openingsdans waarmee jullie deze speciale avond gaan openen.
Wil je hiervoor dat ene favoriete nummer, waar jullie zulke speciale herinneringen aan hebben of ben jij of je partner niet zo'n dansvloertijger, en wil je juist dat de band of DJ er voor zorgt dat de vloer zo snel mogelijk vol staat, zodat je al na een paar passen kunt opgaan in de anonimiteit?
Of moeten ze alleen dat vervelende "Wisselen" achterwege laten?
Het is een kwestie van bespreken met de muziek of het boekingskantoor.
Laat hen ook even weten over het publiek; aantal gasten, leeftijdsgroepen, jullie visie etc.

Habets bruiloft 2
Foto: Habets Event Support

*tip : Wacht niet te lang met het boeken van de muziek. De populairste bands e.d. zijn meestal al lang van te voren besproken. Dit komt vooral doordat er een aantal favoriete, veel geplande trouwdata zijn.

* Tip Entertainment Naast muziek op uw bruiloft is het ook leuk om wat entertainment erbij te hebben, denk aan een sneltekenaar, komiek, goochelaar of een grappige serveerster. Je kan het zo gek niet bedenken.

Terug naar de voorbereiding op het trouwen