Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Kort Catering culinaire verrassingen op jullie mooiste dag

Catering op jullie bruiloft

Op zoek naar een (in)formele invulling voor jullie grote dag? Of zijn jullie toch op zoek naar een ontspannen sfeer? Dan zijn jullie bij De Kort Catering aan het juiste adres! Heerlijk socializen met jullie gasten en ondertussen voorzien worden van verschillende culinaire verrassingen? Dan is een walking dinner echt iets voor jullie! Diverse gangen, schitterend en uiteraard smakelijk culinair zullen uitgeserveerd worden. Jullie gasten hebben geen vaste plek. Wij weten jullie altijd te vinden, jullie ons ook?

Of hebben jullie liever een rijkgevulde tafel waarvan iedereen kan genieten wat hij of zij lekker vindt?! Een gezellige avond ontspannen nagenieten met alle dierbaren van jullie mooiste dag. Laat jullie verrassen door de vele smaken en geuren van over de hele wereld met een sharing dinner!

Of willen jullie lang gedekte tafels, tot in de puntjes gestyled door onze eigen styliste en een passend menu aan tafel uitgeserveerd met verse seizoenproducten? Dan past een sit-down dinner echt bij jullie.

De mooiste dag van jullie leven is uniek en verdient een juiste, passende en persoonlijke aanpak. De Kort Catering weet dit als geen ander. 


Ericssonstraat 30
5121ML  RIJEN
Tel: 016-1240402
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie