Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Center Parcs Het Heijderbos de ideale locatie voor uw bruiloft

Trouwen in tropische sferen

Wilt u uw bruiloft vieren in een tropische jungle? Maar heeft u niet zo’n zin in de vliegreis? Dan is Center Parcs het Heijderbos uw trouw- en feestlocatie! In de Jungle Dome op Center Parcs het Heijderbos kunt u de perfecte bruiloft beleven. In de Jungle Dome kunt u allerlei dieren ontdekken en voelt u zich direct in vakantiestemming. De Jungle Dome is ook een schitterende locatie voor een bruidsreportage. Center Parcs is een officiële trouwlocatie, dus u kunt zelfs de huwelijksvoltrekking in de jungle doen. Geniet samen met uw gasten van een heerlijke BBQ of stel uw eigen buffet samen. Business Solutions maakt uw bruiloft ‘tailor- made’, dus de mogelijkheden zijn oneindig.

Overnachten

U kunt in de jungle dome overnachten in de cabana's als u op zoek bent naar een echte jungle experience. De Jungle Dome biedt plaats voor maximaal 40 personen. Uiteraard kunnen grotere gezelschappen ook in de cottages op het park overnachten.

Meerdere locaties voor uw bruiloft

Tevens hebben wij ook andere locaties voor bruiloften, feesten en partijen op Het Heijderbos. Wat dacht u van een idyllische locatie aan het water? Het Action Factory Café of een knalfeest in het Business Center. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! 


Hommersumseweg 43
6598MC  HEIJEN
Tel: 0485-496700
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie