Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Erwin Deckers Fotografie bruidsfotograaf met oog voor detail

Wij maken een blijvende herinnering van uw trouwdag!

Als bruidsfotograaf zorg ik ervoor dat de mooiste dag van uw leven op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Dit wordt natuurlijk gedaan met oog voor detail! Jullie zullen je wensen en ideeën zeker terugvinden in jullie trouwreportage, want ik luister altijd zeer goed naar jullie verhaal. Ik vind het belangrijk dat jullie verhaal terugkomt in de fotoreportage.

Mijn stijl kun je omschrijven met de volgende woorden: naturel, humor en romantisch. Een schitterende trouwreportage voor een eerlijke prijs, daar sta ik voor. Ik bied een aantal standaard pakketten aan, maar mochten deze niet binnen jullie wensen vallen, dan maak ik met veel plezier een aanbieding voor u op maat.

De standaard pakketten bevatten naast de uren fotografie ook een professioneel trouwalbum, een persoonlijke online gallery en een slideshow met een selectie van de foto's.

De aangeboden trouwalbums zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende covers in verschillende stijlen.6218  MAASTRICHT
Tel: + 32 468 474966
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie