Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


Maak van je huwelijksnacht een onvergetelijke spannende nacht

Trouwen

De dag waar je maanden naar toe hebt geleefd, is bijna voorbij. De laatste gasten worden uitgezwaaid en jullie vertrekken naar de slaapkamer. Of je nu verblijft in een luxe bruidssuite, Bed & Breakfast, appartement, hotel of lekker thuis, je weet dat dit een bijzondere avond gaat worden. De huwelijksnacht moet iets speciaals zijn, maar je wilt het niet belasten met te hoge verwachtingen. Maak van je huwelijksnacht een onvergetelijke spannende nacht met deze intieme tips. 

Flirt met je partner tijdens de bruiloft

Natuurlijk heb je veel aandacht voor je gasten deze dag, maar neem ook zeker even tijd voor elkaar. Zoek elkaar op, raak elkaar aan of geef je partner een kus. Deze kleine dingen zorgen ervoor dat je op elkaar bent gericht en hiermee bouw je anticipatie op naarmate de huwelijksnacht dichterbij komt. 

Versiering bruiloft

Zorg voor achtergrondmuziek

Je partner draagt je over de drempel van de slaapkamer, hoe leuk is het om dan jullie favoriete nummers te laten afspelen? Of laat het nummer van jullie eerste dans zachtjes op de achtergrond spelen.  

Breng heerlijke geurtjes mee naar de slaapkamer

Geuren worden meegenomen naar het emotionele centrum van je hersenen. Wat betekent dit? Hier kunnen herinneringen, emoties en gemoedstoestanden gestimuleerd worden. Ze kalmeren, stimuleren, ontspannen of prikkelen. Zet bijvoorbeeld een prachtig boeket bloemen bij het bed, evenals geurkaarsen. Je kunt ook een paar druppels etherische olie op je lakens sprayen. En wist je dat ylang-ylang, sandelhout, lavendel en jasmijngeuren de opwinding en seksuele begeerte verhogen? Ik zou zeggen; probeer het zeker uit!

Lekkernijen huwelijk

Draag sexy lingerie tijdens de huwelijksnacht

Maak van je huwelijksnacht een onvergetelijke spannende nacht. Draag sexy lingerie van bijvoorbeeld zachte zijde. Dit is misschien niet een heel origineel idee, maar het valt zeker in de smaak bij je partner. Dat is het belangrijkste toch?

Eten met elkaar delen op bed

Aardbeien, meloenen, chocola of andere sappige snacks kunnen heerlijk met elkaar gedeeld worden op bed. Elkaar voeden is een fantastische manier om intiem te worden voordat je echt intiem wordt. 

Eten bruiloft

Massages, wie houdt er niet van?

Na het avondfeest heerlijk ontspannen in je hotelkamer. Regel een massage, want wie houdt hier nou niet van? Dit helpt zeker om de stressvolle knikken in je lichaam uit te werken. Je bent vast moe van het dansen en zo kunnen je voeten kalmeren. Allebei kom je in een zeer ontspannen en gezellige gemoedstoestand. 

Maak het speciaal

Voor de meeste vrouwen geldt dat de eerste keer seks het meest spannend is. Jullie hebben het bed waarschijnlijk al met elkaar gedeeld, maar probeer er iets speciaals van te maken. Je kunt bijvoorbeeld naar de muziek luisteren, die jullie toen ook afspeelden, de parfum dragen die je toen ook op had of je partner vertellen wat er zo bijzonder aan jullie eerste keer was. Maar je kunt het natuurlijk nog iets spannender maken. Kies bijvoorbeeld allebei een seksspeeltje uit. Zo voelen jullie je allebei op je gemak en kun je ze met plezier uitproberen. Denk aan opblaasbare dildos van Easytoys, maar er zijn ook nog heel veel ander speeltjes verkrijgbaar. Is dit niets voor jullie? Hou het dan bij heerlijke geuren, massageolie en kaarslicht. 

Schoenen bruiloft

Vervang de alledaagse gloeilamp

Gloeilampen zorgen niet echt voor romantisch licht, vervang daarom deze lamp voor een rode of blauwe. Dit zorgt voor een zachte, romantische gloed. Wanneer je een hotel of luxe suite hebt geboekt, is dit misschien wat lastig. Vraag eventueel aan de ceremoniemeester of de manager van het hotel of zij de kamer met kaarsen willen vullen en deze willen aansteken vlak voordat jullie aankomen. 

Neem een heerlijk bad

Heeft jullie suite of hotelkamer een bad? Neem daar dan zeker gebruik van. Strooi rozenblaadjes in het bad, zorg voor massageolie en steek kaarsen aan. Maar denk ook aan sponzen of luffa’s om elkaar mee te wassen. 

Lekkernijen bruiloft

Bij de meeste pasgetrouwde stellen is de huwelijksnacht niet zo romantisch. Oorzaken hiervan zijn; te diep in het glaasje gekeken waardoor men direct in slaap valt of men gaat de kaarten lezen en het geld tellen. Je kunt de huwelijksnacht helaas niet overdoen, dus maak er iets onvergetelijks van!